Meghans fine hyldest til prinsesse Diana – se nu den skjulte detalje

Da prins Harry sagde ja til sin Meghan Markle i foråret, stod store dele af verden stille. Millioner af mennesker verden over fulgte med i den direkte udsendelse og var fortryllede af eventyrstemningen.

Harrys mor, prinsesse Diana, oplevede ikke, da hendes yngste søn stod fremme ved alteret og sagde til sin brud, at hun “så fantastisk ud”.

Diana har efterladt et stort tomrum efter sig siden sin bortgang for over tyve år siden – både i det britiske kongehus og resten af verden.

Men mindet om den velgørende prinsesse lever stadigt i aller højeste grad. Det blev bevist igen tirsdag, hvor Harry og Meghan er på statsbesøg i Australien.

Her bar Meghan nemlig et smykke, som tidligere har tilhørt Meghans mor, skriver Hello! Magazine.

Kan du se detaljen i billedet herunder? Det handler om sommerfuglenøreringene i guld og diamant, som Diana tidligere har båret. Disse havde Harrys hustru, den kommende mor, på under statsbesøget.

I går mandag blev det offentliggjort, at Meghan er i lykkelige omstændigheder – og de britiske bettingfirmaer har Diana på toppen over potentielle navne til barnet, hvis det bliver en pige.

I England ses Meghans aktion som en fin hyldest til Diana, som jo stod sine sønner prins William og prins Harry meget nær. Ifølge Daily Mail havde Diana sommerfuglenøreringene på under et statsbesøg i Canada i 1986.

https://www.instagram.com/p/Bo_d4Wqi_pd/?hl=da&tagged=duchessofsussex

Og Meghans tremåneders mave virkede også til at begejstre folket, som mødte op for at møde prinseparret. Meghan bekendtgjorde, at de ser frem mod at blive forældre.

– Vi er klar! Det er meget spændende at komme med i klubben, sagde Meghan foran pressen i Australien, ifølge Daily Mail.

Del gerne videre hvis du også vil ønske Harry og Meghan tillykke!

Foto: Wikimedia commons (Northern Ireland Office)