Mette Helena deler rørende opfordring: Alle fortjener at føle sig tilpas i deres krop

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

TV-værten Mette Helena Rasmussen har fokus rettet mod sin krop i disse dage, hvor hun også opfordrer andre til at elske sig selv.

For nylig fortalte TV-vært Mette Helena Rasmussen, at hun havde valgt at lade BH’en ligge derhjemme, da hun fredag aften skulle spise middag ude.

Nu har hun delt endnu en besked i et opslag på Instagram. Denne gang åbner hun op om forholdet til sin egen krop, hvor hun også opfordrer andre til at elske sig selv.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Et vovet valg

I sidste uge delte Mette Helena Rasmussen et opslag på Instagram, hvor hun skulle ud at spise på en restaurant i Operaen.

Her havde hun valgt en speciel ærmeløs sort kjole til lejligheden. Lidt vovet var Mette Helena Rasmussen den aften, da hun tog afsted uden sin BH.

Det har hun nu valgt at sætte nogle flere ord på i et nyt opslag på Instagram.

Tilfreds med sin krop

Mette Helena Rasmussen er nemlig så godt tilfreds med sig selv og sin krop, at hun sagtens tager ud i en top uden BH.

– HELT ÆRLIGT! 😇 Jeg er simpelthen så godt tilfreds med mig selv for tiden 😍 Må man egentlig godt sige det? 😅, skriver Mette Helena i opslaget på Instagram.

Selv om Mette Helena Rasmussen ikke er helt vant til at have det sådan, er hun altså yderst lykkelig for at være nået dertil. Derfor opfordrer hun altså også andre til at elske sig selv.

Rørende opfordring

Nu deler Mette Helena Rasmussen nemlig en rørende opfordring til andre, som arbejder på at føle sig bedre tilpas med sig selv.

– Er du selvkærlig? ❤️ Er du din egen bedste ven? Er du stolt af dig selv? Roser du dig selv nok? ☺️ Eller er det noget, du gerne vil blive bedre til? skriver Mette Helena i opslaget på Instagram.

Hvis det ikke er helt nemt for alle at svare ja til ovenstående spørgsmål, har Mette Helena Rasmussen et trick i ærmet, som kan hjælpe en på vej.

– Og er det svært, så prøv med en lille en – måske ala: “Jeg fortjener at føle mig helt okay som jeg er.” skriver Mette Helena Rasmussen i opslaget.

Læs også: BH-løs Mette Helena slår sig løs i gennemsigtig kjole: Deler skønne billeder fra sin dejlige aften

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.

Exit mobile version