Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Michael Meyerheim har sat huset til salg – årsagen er hjerteskærende

Tv-værten Michael Meyerheim har sat sit hus til salg. Det var egentligt meningen, at han og hustruen skulle blive der i flere år, men nu er der en særlig årsag til, at det ikke kommer til at ske.

Fredag kunne Boliga fortælle, at tv-værten Michael Meyerheim og hustruen havde sat deres hus til salg.

Michael Meyerheim, der gennem sin karriere har været vært på så forskellige programmer som ‘Lykkehjulet’, ‘Meyerheim & co’, ‘Go’ morgen Danmark’ og ‘Spørg Charlie’, har sammen med sin hustru boet i det 178 m² rækkehus, siden parret købte det for otte år siden.

Men nu har de sat huset til salg. Overfor B.T. åbner Michael Meyerheim op om, hvorfor parret har sat huset til salg.

Derfor sælger de hjemmet

Parret havde egentligt planer om at blive boende i huset i længere tid, men flere ting har ændret sig for parret.

– Den ene er på grund af Gittes tilstand, som heller ikke skal gøres mere dramatisk, end den er. Og den anden er, at vi er meget i vores sommerhus, siger Michael Meyerheim til B.T.

Tilstanden som Michael Meyerheim er hustruens sygdom, som han netop har åbnet op om.

I sin nye bog ‘Ellers vil jeg fortryde’ fortæller tv-værten, hvordan Gitte er ramt af en funktionel lidelse. De fleste dage har hun det godt, men nogle dage er hun så mærket af symptomerne, at hun har dage, hvor hun ikke kan det, som hun gerne vil.

Derfor vil parret i stedet fokusere på at nyde deres sommerhus, som de allerede bruger meget tid i samt det nye sted, som er en del mindre end det rækkehus, som de nu har sat til salg.

Normalt er det Michael Meyerheim, der interviewer folk i forskellige programmer, men for nyligt var han selv hovedpersonen. Det skete, da TV 2 Charlie sendte programmet ‘Tillykke Meyerheim’ i forbindelse med hans 75-års fødselsdag.

Michael Meyerheim har lavet mange ting gennem sin lange karriere. Hvilket program forbinder du ham mest med? Fortæl gerne om det i artiklens kommentarfelt på Facebook.