Michèle Bellaiche har tæt venskab med Hans Pilgaard: Her er hendes søde ord om forholdet

TV-værterne Michèle Bellaiche og Hans Pilgaard har næret et tæt venskab igennem mange år, og hun betragter ham nærmest som en storebror.

TV-værten Hans Pilgaard har netop fejret sin 60-års fødselsdag, og her var hans mangeårige veninde Michèle Bellaiche naturligvis med.

Hun sætter stor pris på, at han valgte at fejre sin fødselsdag, for egentlig var det TV-værtens mening ikke at holde noget i dagens anledning.

De to har kendt hinanden så længe, at de faktisk har overvejet, om de også skulle fejre deres venskabelige sølvbryllup.

– Han er en slags storebror for mig og er en del af familien. Vi har kendt hinanden i 27 år. Og som Hans sagde for nogle år siden: “Ved du godt, at hvis vi havde været gift, så kunne vi have fejret sølvbryllup”, siger hun til BILLED-BLADET.

Venner bliver ikke skilt

Hans Pilgaard har da også tidligere udtalt sig meget varmt om det venskab, han har med Michèle Bellaiche og understreget, at de aldrig bliver skilt.

– Man er jo tit bange for at miste, men Michèle og jeg mister ikke hinanden. Vi skal blive gamle sammen, har han tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Årsagen er ganske enkel, at deres venskab er meget stærkt, og de to har grint og grædt meget sammen, siden de mødtes første gang på TV.

Faktisk er deres venskab så tæt, at de også ofte har ligget i ske sammen, og Michèle Bellaiche var også en naturlig støtte under Hans Pilgaards kræftsygdom.

Michéle Bellaiche Hans Pilgaard
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Hvor er det bare et smukt venskab!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version