Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Mikkel Hansens svære episode: Sådan endte han i drukskandale

Mikkel Hansen har været en del af landsholdet siden sine unge dage, men midt i sit store gennembrud havnede han altså i en drukskandale.

Håndboldgeniet Mikkel Hansen har spillet håndbold siden sine unge dage, hvor han som blot 20-årig fik sit store gennembrud.

Men midt i succesen havnede Mikkel Hansen altså i en sand drukskandale, som resulterede i en svær episode i håndboldstjernens karriere. Det skriver Se og Hør.

Artiklen fortsætter under billedet…

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Læs også: Nikolaj Jacobsens kærlige besked til hustruen: Nu deler han de smukke ord

Mikkel Hansens store talent

Siden han var en ung knægt, har Mikkel Hansen været optaget af håndbolden.

Det har også været på håndboldbanen, at han har vist sig at være et sandt talent.

Mikkel Hansen fik sit store gennembrud ved sommer-OL i 2008, hvor han som blot 20-årig endte med at afgøre en dansk sejr mod Rusland.

Endte i stor drukskandale

Mikkel Hansens store succes ved OL i 2008 skulle selvfølgelig fejres, og det blev den i den grad.

Men fejringen endte altså med at tage overhånd, og i stedet for at hive flere sejre med hjem under turneringen, endte Mikkel Hansen ude i en drukskandale.

Efter en vild aften blev han nemlig sendt på hospitalet i Beijing. Og det var altså ikke en stolt Mikkel Hansen, som fire år efter udtalte sig om skandalen.

– Det var pinligt og ærgerligt. Selvfølgelig var det ikke smart. Men der var ikke så meget andet at gøre dengang end at tage den på sin egen kappe og så komme videre, sagde han dengang til B.T.

Del dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook.