Mikkel Kryger får lavet særlig dukke som hyldest til Puk Elgård: ‘Jeg har fældet en tåre’

Puk Elgård vil ikke længere være at finde på din tv-skærm når du blænder op TV 2 programmet ‘Go’ morgen Danmark’ i de tidlige morgentimer. Efter syv år som vært programmet siger hun nu farvel.

For bare to dage siden kunne den populære tv-vært Puk Elgård, 53, afsløre, at hun stopper som vært på ‘Go’ morgen Danmark’.

– Hvor har det været fedt at sidde i den røde sofa som vært på @gotv2dk men nu er det slut, skrev hun i et opslag på Instagram.

Hendes trofaste medvært på programmet og personlige ven, Mikkel Kryger, har fået lavet en form for action-dukke, som ligner en mini-Puk. Tanken bag er, at for Mikkel Kryger har Puk Elgård været hans personlige action-helt.

Foto: Unger Anthon/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

– Det er svært at sige farvel til en god kollega gennem så mange år. Jeg har også fældet en tåre, men jeg respekterer fuldt ud hendes valg. For mig personligt er det et stort tab, for det har reddet mange morgener at have Puk som makker, lyder det fra Mikkel Kryger til Billed-Bladet, mens han understreger, at de to fortsat kommer til at være i hinandens liv, da de er blevet venner også udenfor skærmen.

Se Puk som action-dukke lige her.

Flot hyldest til en god vært!

Kommer du ligesom Mikkel til at savne Puk som vært på progammet?

Del gerne dine tanker med os i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!