Mikkel Kryger har været væk fra skærmen i månedsvis: Nu er der nyt

Den 41-årige vært er normalt et fast ansigt på Go’ morgen Danmark, men han har i fem måneder været væk på programmet. Nu sætter han ord på, hvordan det bliver at vende tilbage.

TV 2-programmet ‘Go’ Morgen Danmark’ er for mange danskere en fast start på dagen. Her bliver mange forskellige temaer taget op af en række tv-værter.

Normalt er Mikkel Kryger en af de faste værter, men han har i en lang periode været væk fra skærmen.

Det har der været en god årsag til. For mens han har været væk har det i den grad stået på familiehygge og kvalitetstid, da han har rejst rundt sammen med familien.

Nu fortæller han til Ekstra Bladet, at han snart kan ses på skærmen igen.

Sådan bliver det at vende tilbage

Den 41-årige vært kan snart ses på skærmen igen. Han vender nemlig tilbage mandag.

– Jeg glæder mig helt vildt, det er mit drømmejob og jeg har savnet det og mine kollegaer rigtig meget, siger Mikkel Kryger til Ekstra Bladet.

Mikkel Kryger har været på TV 2 siden 2012. Tidligere har han arbejde for The Voice TV, men har også været flere år på DR. Her var han blandt andet vært på ‘SommerSummarum’ og ‘Live fra Ramasjang’.

Privat er han gift med Mille Mynthe og parret har tre børn sammen. Det drejer sig om sønnerne Max og Lui samt datteren Uma.

Udover Mikkel Kryger er de faste værter på programmet Steen Langeberg, Louise Wolff, Adam Duvå Hall, Ida Wohlert og Michéle Bellaiche.

Mens Mikkel Kryger har været væk har den faste vikar Lise Rønne taget over.

Nu hjælpes vi ad med at give Mikkel Kryger en varm velkomst tilbage til  ‘Go’ Morgen Danmark’.

Exit mobile version