Morten Kjeldgaard og Frederik Haun jubler af glæde: Nu deler de skøn nyhed om tvillingerne

Ægteparret Morten Kjeldgaard og Frederik Haun skal være forældre til efteråret, og nu er der godt nyt om graviditeten.

Det er svært at få armene ned, hvor man er Morten Kjeldgaard og Frederik Haun for tiden, for de venter lige nu tvillinger med hjælp fra en graviditetsvært.

De to piger bliver født til efteråret, og selv om det ikke nødvendigvis er lige ud af landevejen at bære og føde tvillinger, så er der godt nyt.

Det kendte ægtepar og graviditetsbærer Nanna har nemlig været til en scanning, der har vist et skønt resultat.

– Vi har lige været til en vellykket 2. trimesterscanning – pigerne er præcis, som de skal være 💖💖, skriver Frederik Haun på sin Instagram.

Morten Kjeldgaard Frederik Haun
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Nanna bærer børnene

Andet semester er 13.-27. graviditetsuge, og denne trimesterscanning foretages som regel i uge 20.

Se opdateringen herunder eller klik her.

Det forholder sig sådan, at Morten Kjeldgaard og Frederik Haun biologisk set faktisk er til forældre til hver deres datter.

Det er ikke graviditetsværtens egne æg, der bliver brugt i forbindelse med familieforøgelsen men derimod fra en ægdonor.

Danser meldte fra

Nanna har selv mand og to sønner, og hun har bare tilbudt sin hjælp det skønne homoseksuelle ægtepar, så de kan få opfyldt deres drøm om børn.

Det var tilbage i foråret, at Morten Kjeldgaard og Frederik Haun kunne afsløre, at de skulle være forældre, og at det var årsagen til, at danseren måtte melde fra til det kommende ‘Vild med dans’.

– Glæden er dobbelt så stor! Til efteråret venter vi nemlig tvillinger præcis, som vi drømte om – det lykkedes. Begge vores embryoer, én fra os hver, er blevet til de fineste to små babyer, skrev Frederik Haun dengang på Instagram.

Se videoen herunder eller klik her.

Det var faktisk på ægteparrets bryllupsrejse, at de modtog nyheden, og i opdateringen understregede Frederik Haun desuden, at han var klar over, de ville få travlt.

Det faldt godt i tråd med, at de to skønne mænd tidligere på året havde fortalt, at de drømte om at stifte familie med hjælp fra en rugemor.

– Vi er blevet enige om, at vi gerne vil have børn. Det kan godt være lidt besværligt, når man er to mænd. Der er noget lovgivning, der ikke helt er på vores side herhjemme, så det må vi se, hvordan vi kan få løst ved at komme til udlandet, har Frederik Haun tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Se opdateringen herunder eller klik her.

Hvor det bare godt at høre, at alt går vel!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!