Natascha Linea blev udsat for voldsom kritik: Nu har hun forladt landet

Natascha Linea

Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Den tidligere realitystjerne har valgt at forlade Danmark.

Der har været stille hos den tidligere reality-kendis, efter hun flere gange var at finde i medierne med nye udtalelser.

Der har nemlig været en del opmærksomhed omkring den tidligere ‘De unge mødre’-deltager, eftersom hun for ikke så længe siden kunne afsløre, at hun er gravid med tvillinger.

Læs mere: Gravide Natascha Linea lagt for had over navnevalg: Nu går hun til angreb mod mobningen

Læs mere: Natascha Linea skal skilles – midt i graviditeten: Nu fortæller hun om årsagen

Læs mere: Efter stærk kritik af Natascha Linea. Nu deler hun nyt budskab om graviditeten

Blev skilt fra faren

Meldingen var noget af en bombe fra den tidligere reality-deltager, der i forvejen har tre børn med tre forskellige fædre.

Bomben blev hertil kun større af, at Natascha Linea kort tid efter også kunne fortælle, at hun skulle skilles fra faren til børnene.

Den nye opmærksomhed gjorde dog også, at Natascha Linea begyndte at modtage en masse kritik og hårde kommentarer på de sociale medier, hvor folk var i tvivl om hendes evner som mor.

– Men det er ikke noget, jeg bruger tid på. Jeg synes, kritikken er ret ubegrundet, for de fleste ved jo godt, at kommunen har været inde over i større eller mindre omfang, fortalte hun efterfølgende til Se og Hør.

Der har dog været stille i Natascha Lineas lejr i den seneste tid, og det lader nu til, at der er en helt særlig grund til dette.

Natascha Linea har nemlig forladt landet.

Artiklen fortsætter under billedet…

Natascha Linea. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Er flyttet til Tyskland

Det kan Se og Hør afsløre. Ifølge mediet så fremgår det af CPR-registret, at Natascha Linea i slutningen af marts valgte at flytte fra sin adresse i Mors for i stedet at slå sig ned i Tyskland.

Mediet melder ikke om en årsag, men skriver, at Natascha Linea tidligere har fortalt, at hun var nødsaget til forlade Mors af personlige årsager. Her nævnte hun dog intet om Tyskland.

Vi ønsker Natascha Linea alt det bedste i Tyskland.

Exit mobile version