Natascha Linea skal for retten – tiltalt for at kidnappe sine børn

‘De unge mødre’-kendissen Natascha Linea er blevet tiltalt for at bortføre sine egne børn og skal derfor for retten til januar.

Det kan få alvorlige konsekvenser for ‘De unge mødre’-kendissen Natascha Linea, at hun i foråret 2023 valgte at forlade Danmark med sine sønner Novah og Miso.

Det skete nemlig, mens hun var på kant med Lolland Kommune, der ville have hendes børn anbragt udenfor hjemmet.

Det var dog ikke løsningen på den højgravide Natascha Lineas problemer, for de to sønner blev alligevel taget fra hende og anbragt i Danmark.

Loven er overtrådt

Nu er hun blevet tiltalt for at bortføre sine egne børn og skal til januar for retten i sagen, og bliver Natascha Linea kendt skyldig kan hun risikere fængsel på op mod to år.

Lolland Kommune mener nemlig, at hun har overtrådt Barnets lov §209 ved at bringe sønnerne til Tyskland i sin tid.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falster politi skulle Natascha Linea have forsøgt at holde sønnerne skjult for kommunen, efter det var besluttet den 5. april, at de skulle anbringes.

Påstand er forkert

Det er 29-årige Natascha Linea selv, der bekræfter den kedelige omstændighed overfor Se og Hør, men hun holder selv på, at hun i sin tid forlod Danmark, før afgørelsen fandt sted.

– De mener, jeg har været i Danmark, da afgørelsen faldt den 5. april, og derefter valgte at tage dem ud af landet. Men det var jeg ikke, jeg var i Tyskland, siger hun til Se og Hør.

Natascha Linea understreger, at hvis hun havde været i landet på det tidspunkt, hvor afgørelsen faldt, så er der hold i, at hun havde gjort noget ulovligt.

Natascha Linea er nu tiltalt for at have kidnappet sine to sønner.
Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix

Stress fyldte

Årsagen til flytningen var ifølge hende selv, at hun havde brug for ro både fra hendes eksmand men også, fordi kommunen var bekymrede.

Denne bekymring kom og gik, og det stressede Natascha Linea, der til sidst fik nok, fordi hun følte, hun blev anklaget for at være en dårlig mor.

Det kunne nærmest være et blåt mærke, der gjorde hende angst nok til at frygte, at kommunen skulle tro, hun havde slået sine børn.

Lia bor på Fyn

Derfor bor hun nu i Flensborg med sine tvillinger og kan stadig holde kontakten med sin familie i Danmark, hvor sønnerne er anbragt.

Natascha Linea er mor til i alt fem børn. Hendes ældste datter Lia på ti år på hos sin far på Fyn.

En svær sag for Natascha Linea!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version