Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nicolaj Kopernikus afslører: Har fået nyt job

Danskerne er vant til at se skuespilleren Nicolaj Kopernikus foran kameraet, men nu har han fået et nyt job, hvor han får lov til at bruge nogle andre af sine talenter.

55-årige Nicolaj Kopernikus er kendt for sin medvirken i danske produktioner som ‘Forbrydelsen’, ‘Kongekabalen’ og ikke mindst ‘Klassefesten’-filmene.

Men nu står Nicolaj Kopernikus overfor nye udfordringer. Det afslører han selv på Instagram.

Men selvom han skifter væk fra filmsettet for en stund, så er det stadig filmbranchen, der er omdrejningspunktet i hans nye job.

Scorer værtsrolle

Den 55-årige skuespiller er nemlig blevet vært på DRs podcast ‘Verdens bedste film’.

– Jeg har overtaget værtsrollen efter Claes Bang og har igennem mange mange uger fornøjelsen af, at invitere dygtige kompetente kollegaer ind og vise mig deres bud på verdens bedste film, skriver han på Instagram.

I podcasten har Nicolaj Kopernikus forskellige kendte danskere ind, der kommer med deres bud på verdens bedste film. Herefter får de sig en snak om filmen.

I sidste uge blev Nicolaj Kopernikus vært i stedet for Claes Bang, og de to skuespillere talte om filmen ‘Funny Games’ sammen.

– Håber I vil lytte med mange uge frem. Det er gode film og dejlige mennesker, det garanterer jeg for, skriver han til opslaget.

Privat er Nicolaj Kopernikus kæreste med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedal. Parret bor sammen i et hus, som de er i fuld sving med at renovere.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Stort tillykke med det nye job! Nu hjælpes vi ad med at ønske Nicolaj Kopernikus alt det bedste fremover.