Imago/Ritzau Scanpix

Nikolaj Jacobsen var rasende efter sejr over Egypten: “Det irriterer mig”

Landstræneren var bestemt ikke tilfreds med særlig anden halvleg.

Sikke en start herrelandsholdet i håndbold har fået på OL.

Først blev det til en virkelig imponerende afklapsning af værtsnationen Frankrig, og mandag fik vi også en sejr over Egypten.

Alt var dog bestemt ikke kun liv og glade dage i den danske lejr.

Nikolaj Jacobsen lagde nemlig efterfølgende ikke skjul på, at han var godt irriteret over en særlig ting, skriver B.T.

Vi startede godt

En drømmestart.

Det kan egentlig sagtens være overskriften på herrelandsholdet i håndbolds OL i Paris.

Først blev de forsvarende europa- og OL-mestre rundbarberet, og så nappede vi også en sejr over Egypten, der heller ikke er til at spøge med.

Dermed er det altså os, der sidder på førstepladsen i gruppen efter de to første kampe.

Landsholdet har da også vist et fantastisk niveau, og da vi gik til pause mod Egypten, lignede det endnu en storsejr med cifrene 19-9.

Holdet var dog slet ikke til at kende i anden halvleg, hvor føringen blev mindre og mindre, og pludselig skulle der kæmpes for at hive en sejr på 30-27 hjem, hvilket bestemt ikke er noget, der behager landstræneren.

Artiklen fortsætter under billedet…

Nikolaj
Nikolaj Jacobsen. Foto: Imago/Ritzau Scanpix

Det er træls

B.T. skriver således, at det var en rasende Nikolaj Jacobsen, der efterfølgende udtalte sig om det danske niveau i anden halvleg.

– Det irriterer mig. Jeg synes, det er træls, når det er noget, vi har fokus på, at vi ikke kan omsætte det lidt bedre. Det er unødvendigt, at vi skal bruge så mange kræfter, som vi gjorde i anden halvleg, lød det fra landstræneren.

Nikolaj fortæller, at der stort set ikke blev brændt en chance i første halvleg, men det blev i den grad ændret i anden.

Her mener han, at spillerne blev usikre i deres defensive spil, hvilket egypterne var gode til at straffe.

Afslutningsvis forsøger han dog at finde lidt glæde i, at det er blevet til to sejre over to gode hold, selvom han indrømmer, at utilfredsheden med niveauet i anden halvleg lige skal lægge sig.

Kan du forstå Nikolajs frustration? Skriv i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen, så flere kan skrive.