Nina ville gerne forblive gift i ‘Gift ved første blik’

Nina Ettrup Larsen fandt ikke kærligheden med Rolf i ‘Gift ved første blik’, og det ærgrer hende egentlig, for hun var klar til at bygge videre på forholdet.

Det var i sidste afsnit af ‘Gift ved første blik’ tydeligt, at Rolf ikke helt var så investeret i sit ægteskab som hans partner Nina Ettrup Larsen.

Nina Ettrup Larsen ville faktisk gerne være forblevet gift med Rolf i 'Gift ved første blik'
Foto: Peter Refsgaard/ Snow Productions

Om lørdagen havde de holdt et arrangement for deres venner i parken, og det var egentligt meningen, at Nina skulle flytte sammen Rolf herefter.

Men hun kunne dog godt fornemme, at noget ikke helt var, som det skulle være, selv om hun faktisk selv var fyldt med positiv stemning efter den hyggelige dag.

– Jeg blev dog mødt af en lidt anden energi, end den jeg selv kom med. Det var mega hårdt og en overraskelse, fordi jeg troede, vi var mere på bølgelængde, siger Nina Ettrup Larsen ærligt til Her & Nu.

Rolf ville sige nej

Men Nina flyttede ind hos Rolf, de spiste mad sammen og prøvede at parkere deres udfordringer, men emnet kom op igen, og her blev hun klar over, at det ikke var tvivlen, der var problemet.

Det var rent faktisk, fordi hendes mand Rolf hældte mere til et nej til at fortsætte, og det var hun selvfølgelig ked af, men hun valgte at blive hos Rolf.

Dagen efter blev de enige om at flytte hver for sig, så der kunne komme mere luft ind i deres relation, og derfra fortsatte de blot med at date.

Kompromis blev droppet

Der var lige nogle dage, hvor de var besluttede omkring at gøre eksperimentet færdigt og også kunne se det gode i relationen, fortæller hun.

Derfra valgte Nina at gå mindre på kompromis med sig selv, og her blev hun egentlig konfronteret med, hvordan hun selv gik og havde det.

Her begyndte hun at insistere lidt mere på det, hun selv havde lyst til, droppede at lægge låg på og gik i stedet i byen og ud at spise, og da Rolf havde brug for at slappe af, gjorde hun bare det, hun havde lyst til.

Potentiale var tilstede

Rolf selv var meget i tvivl om matchet, og derfor trak Nina sig mere, men hun var stadig åben overfor at fortsætte, fordi hun synes, der var nok potentiale i ægteskabet.

Hvis Rolf havde hældt mere til at sige ja, så havde Nina ikke været svær at overtale, men på den anden side synes hun heller ikke, at nogen skal overtales til at være gift med hende.

Ærlige ord fra Nina!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

LÆS MERE:

Exit mobile version