Nu afslører Caroline Wozniacki trist nyt: Hårdt ramt af sygdom

Sportsstjernen Caroline Wozniacki har været hårdt ramt af sygdom før US Open.

Det er ikke ligefrem en nem tid for Caroline Wozniacki, der røg ud i anden runde under OL, for nu står US Open for døren med et lille aber dabei.

Den danske stjerne har nemlig været ramt af sygdom siden OL i slutningen af juli, fortæller hun nu.

Derfor måtte hendes familie også rejse til USA fra Danmark før hende, før Caroline Wozniacki selv fandt kræfterne til at tage afsted.

Sygdom var hårdt

Årsagen var ganske enkelt, at Caroline Wozniacki hverken kunne røre sig eller pakke, og hun beskriver det som “virkelig forfærdeligt”.

Selv om familien rykkede deres flyafgang, måtte Caroline Wozniacki stadig melde pas, fordi hun ikke var klar til at tage afsted.

– Jeg tror ikke, at jeg nogensinde før har været så syg eller i hvert fald ikke i lang tid. Der var tre dage, hvor jeg simpelthen ikke kunne komme ud af sengen. Det var hårdt, siger Caroline Wozniacki ifølge Se og Hør.

Caroline Wozniacki
Foto: Shutterstock

Årsag er uvis

US Open starter i dag, og før det har der været en optaktsturnering i gang, hvor Caroline Wozniacki altså virkelig har været mærket.

Hvad der har været årsagen til den svære omgang sygdom, ved Caroline Wozniacki ikke, men det kan være en madforgiftning eller virus, der har gjort udslaget.

Heldigvis fortæller tennisspilleren, at hun har det “super” nu, men at hun naturligt nok var ret smadret, da hun ankom til Cincinnati, og at hun også havde tabt sig en del.

Kroppen var smadret

Heldigvis var Caroline Wozniacki okay efter omstændighederne, da hun skulle spille sin første kamp, men der skulle gå nogle dage i USA, før hun følte, hun var helt sig selv igen.

Caroline Wozniacki har været igennem to kampe i Cincinnati i midten af juli, og derfor frygter hun ikke, at manglende kamptræning kommer til at hæmme hende på den videre færd.

Tennisstjernen forklarer, at hun synes, de to kampe var fine, da der ikke er stor forskel på hardcourt under US Open og at spille OL på grus.

Kamp spilles tirsdag

Heldigvis fortæller Caroline Wozniacki, at hun ikke går i panik, da hun kender sit spil godt og ved, hvad hun skal gøre i de forskellige situationer.

US Open starter personligt for Caroline Wozniacki tirsdag, hvor hun skal spille med japaneren Nao Hibino, der har været igennem kvalifikationen og ligger som nummer 157 i verden.

Vi ønsker Caroline Wozniacki rigtig god bedring!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version