Nu afslører ‘Gift ved første blik’-Franks datter: Han ville hellere være sammen med min mor

Sidste uge kunne vi følge med, da Anette og Frank blev gift i ‘Gift ved første blik’, men nu afslører Franks datter, at hendes fars hjerte var et andet sted.

Det så egentlig ud til at være et godt match, da ‘Gift ved første bliks’ modne par, Frank og Anette, sidste uge blev gift ved et TV-bryllup.

Undervejs havde Franks datter dog lidt kvaler, fordi det var svært at se hendes far blive gift med en anden end hendes mor, som han havde været sammen med i mange år.

Men faktisk ligger der mere bag den historie, hvilket Franks datter Cecilie nu uddyber i podcasten “Grebet af GVFB”.

– Det var sgu lidt et chok, da de skulle skilles, og det er faktisk kun to år siden. Der sker det, at min far lever lidt sit eget liv og får det lidt svært, og han tror måske, at græsset er grønnere på den anden side, siger Cecilie ærligt i podcasten.

Chokket er stort

Hun fortæller også, at hendes mor har båret familien, mens hendes far har kørt karriere med efterforskning, rejseholdet og politi.

Da Frank forlader hendes mor, er det et stort chok for omgangskredsen og for Cecilie, men dog vender Frank hjem efter ti dage og siger, han har fortrudt.

Men Cecilies mor kunne ikke tilgive Frank, og derfor har familien været igennem et par svære år, hvilket altså er det, datteren giver udtryk for under brylluppet.

Mor følte sig snydt

Faktisk har der været et halvt år, hvor Cecilie ikke har talt med sin far, og hun forstår stadig ikke, hvorfor han valgte, som han gjorde, da hendes mor er yngre end ham og en smuk kvinde.

Til gengæld forstår hun godt, at moren har haft svært ved at tilgive sin eksmands valg, og at hun følte sig snydt efter at have sat familien forrest i så mange år.

Dog har moren valgt at være der for ham som en bedste ven, da Cecilie også har en lillebror, der ikke er med i programmet, som de vil tage hensyn til.

Anette Frank
Foto: Brian Lichtenstein/Snowman Productions

Valg var uforståeligt

Selv har Cecilie boet ude i mange år og føler sig faktisk gammel, hun elsker stadig sine forældre, og de er alle sammen meget tætte.

Til gengæld forstår hun ikke, hvorfor Frank ville medvirke i ‘Gift ved første blik’, da han ikke som sådan var på jagt efter en anden kæreste end hendes mor.

Ærlige ord fra Franks datter!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version