Nu afslører Silas Holst: Her er hans overraskende favorit i ‘Vild med dans’

Efter tre programmer har seerne begyndt at kunne danne sig et indtryk af nydanserne i ‘Vild med dans’, og Silas Holst har klart fundet sin favorit.

Der er gang i dansegulvet på TV 2 hver fredag aften i øjeblikket, og seerne følger med derude, mens der er mange holdninger til nydansernes præstation.

I år er Silas Holst ikke med på dansegulvet, og derfor har han kunnet nyde showet derhjemmefra, hvor han har fundet en favorit blandt nydanserne.

Det er nemlig den 35-årige fodboldspiller Kasper Fisker med partner Karina Frimodt, som den erfarne danser godt kan lide.

– Kasper har nogle bevægelser, der afslører, at han godt kan blive god – faktisk rigtig god. Alle par er jo potentielle vindere, så det er umuligt at vide. Men jeg tror i hvert fald Kasper og Karina har potentiale til at nå langt i showet, siger Silas Holst til BILLED-BLADET.

Kasper Fisker overraskede

Lige nu er det særligt tre par, der skiller sig ud i ‘Vild med dans’, og det er blandt andre Jenna Bagge og Fredrik Trudslev, der sidste gang fik andenpladsen med deres samba.

Desuden ligger Mette Sommer og Morten Kjeldgaard samt Katinka Lærke Pedersen og Mads Vad lunt i svinget, men Silas Holst har altså udset sig en favorit trods stive fodboldben.

Kasper Fisker dansede sidst jive til John Mogensens “Fut i fejemøget”, hvilket indbragte ham en femteplads.

På fredag gælder det så igen, hvor danserne endnu engang går på gulvet for at sikre sig endnu en dans den efterfølgende fredag i det populære show.

Silas Holst
Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Vi glæder os til at se Kasper Fisker på gulvet!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version