Nu afslører Sonja Oppenhagen: Så længe fortsætter hun karrieren

Skuespilleren Sonja Oppenhagen er snart aktuel i ‘Badehotellet’, og til trods for sin alder har hun tænkt sig at fortsætte, så længe hun kan.

I december rundede skuespilleren Sonja Oppenhagen et halvrundt hjørne, da hun fyldte 75 år den 11. december, men der stadig fuld fart på.

Hun er snart aktuel i sidste sæson af ‘Badehotellet’, hvor hun spiller Lydia, for hun forsætter gerne længe endnu, hvis det er muligt.

Lige nu er hun travl med at holde foredrag og starter også snart prøver på Folketeatret, hvor hun skal medvirker i stykket ‘Nye tider’.

– Jeg bliver, så længe jeg kan huske replikkerne, siger hun til Se og Hør.

Karrieren er bred

‘Nye tider’ får premiere på Folketeatret den 12. april og har blandt andre Waage Sandø og Ulla Henningsen på rollelisten.

Sonja Oppenhagen er kendt for en række roller som Vicki Arnesen i ‘Matador’ – men også fra ‘Huset på Christianshavn’, ‘Taxa’ og ‘Badehotellet’.

Skuespilleren startede egentlig som balletbarn på Det Kongelige Teater og blev siden uddannet som skuespiller på Odense Teater, efter hun blev smidt ud af balletskolen.

Sonja Oppenhagen
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Datter blev skuespiller

Sonja Opppenhagen er desuden også kendt for sig ægteskab med Klaus Pagh, som hun fik datteren Anne Oppenhagen Pagh, der blev skuespiller ligesom sin mor.

I 1985 valgte hun sammen med sin daværende mand, lægen Morten Hebjørn, at adoptere sønnen Oliver, der dengang var to år.

I dag er Sonja Oppenhagen gift med komponist Stig Christensen og har tidligere udtalt, at hendes børn vil kunne få hende til at stoppe karrieren, hvis de beder hende om det.

Hvor er det bare godt at høre, Sonja Oppenhagen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version