Nu deler Geggo ærlige ord om forholdet til Linse: Derfor er de ikke længere tætte

TV-kendissen Geggo er ikke længere så tæt med sin mor, som hun har været, og de to har da også lige været inde i et langt uvenskab.

Efter et langt uvenskab, som seerne har kunnet følge med i, så indrømmer Geggo nu, at forholdet til hendes mor Linse Kessler ikke er så godt, som det har været.

Konflikten har de forlængst lagt på hylden, men derfor er relationen stadig ikke helt så god, som den kunne være, indrømmer Geggo.

Hun er lige nu selv aktuel i TV-programmet ‘Langt fra Bryggen’, hvor vi følger med, mens hun og manden Cengiz renoverer deres nye hus på Amager.

– Vi har ikke et tæt forhold, som vi havde, da jeg var teenager eller i mine yngre år. Nu er jeg blevet voksen, har to børn og bor i et hus med min mand, og så tror jeg, det er meget naturligt, siger hun til Se og Hør.

Konflikt var på TV

Geggo fortæller også, at det ikke er første gang, hun har været uvenner med Linse Kessler, og at det nok heller ikke er sidste gang.

Det var blot første gang, at seerne kunne følge med i TV, og derfor har mange reageret på den tydelige konflikt og haft mange teorier omkring den.

Men lige nu er mor og datter på ingen måder uvenner, selv om de lever meget forskelligt liv – de har dog et dejligt, naturligt forhold mor og datter imellem, hvilket Geggo sætter pris på.

Linse Kessler Geggo
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Hvor er det fint, at de to finder ud af det sammen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version