Nu kritiserer kæresten Jonas Vingegaard

Trine Marie Hansen Jonas Vingegaard

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Cykelrytter Jonas Vingegaard glemte at fortælle sin kæreste Trine, at hans datters fødselsdato havde en særlig plads på hans Tour-trøje.

Der er snart lagt an til, at cykelrytteren Jonas Vingegaard endnu engang skal gøre danskerne stolte, når han trækker i Tour-trøjen for Jumbo-Visma.

I den forbindelse har han fået designet en særlig trøje, der bærer en sød detalje, som er hans hyldest til den toårige Frida.

På trøjen bærer han nemlig stjernernes komposition fra den 8. september over Viborg den dag, hun kom til verden på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Nu kommer Jonas Vingegaard med sød afsløring: Trine og Frida skal spille stor rolle

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaards kæreste overrasker: Her afslører hun familiens planer for fremtiden

LÆS OGSÅ: Jonas Vingegaard overrasker med ny Tour-trøje: Denne særlige detalje siger alt om ham

Valg overraskede

Men at Tour-trøjen skulle bære denne særlige hyldest til Frida, vidste hans kæreste Trine bare ikke noget om, og det er hun en smule skuffet over.

– Det var fordi, jeg skulle læse i nyhederne eller på Facebook eller sådan noget, at du havde valgt et stjernebillede fra Fridas fødselsdag på din trøje, siger hun til B.T.

Ellers kan kæresten Trine ikke huske, hvad hun sidst har brokket sig over, men hun synes, det var vildt at læse denne nyhed på Facebook uden, Jonas Vingegaard havde fortalt hende det.

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Kæresten er inspiration

Cykelrytteren har understreget, at han altid har haft et ønske om et godt liv, og at dette i den grad gik i opfyldelse, da han blev far til Frida.

Sammen med kæresten Trine er de to en stor inspiration for, at han kan få det meste ud af livet.

Det alle rytterne på Jumbo-Visma-holdet, der kommer til at bære den særlige Tour-trøje, hvor de hver især har designet deres personlige logo.

Vi er sikker på, at det smukke stjernebillede kommer til at bringe held!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version