Nu sætter James Price ærlige ord på Tivoli-exit: Tivolis egen beslutning

Lisbet Dahl og James Price er fortid i Tivolirevyen efter to sæsoner, og det er Tivoli, der har truffet den beslutning, afslører James Price.

Her til morgen er det blevet meldt ud, at Lisbet Dahl ikke længere skal stå i spidsen for Tivolirevyen, og samtidig kommer James Price ikke længere til at være kapelmester.

Lisbet Dahl trådte i sin tid til for at hjælpe Tivoli med at lade en revy genopstå, og efter samarbejdet nu er afbrudt, er der ikke hårde følelser imellem hende og forlystelseshaven.

Instruktøren understreger, at det hele tiden har været planen, at hun blot skulle være med til at skubbe en ny revytradition i gang.

– Det er ganske udramatisk. Jeg havde lovet at hjælpe dem med at sætte en revy op i Tivoli, fordi de ikke havde haft deres egen revy i 28 år og havde ikke nogen erfaring med det, siger Lisbet Dahl til Se og Hør.

Revy startet op

Lisbet Dahl har allerede en plan for, hvad der nu skal ske, men hun kan bare ikke løfte sløret for den endnu.

Lisbet Dahl og James Price gik i sin tid sammen om at starte en revy op i Tivoli, efter de begge var fortid i Cirkusrevyen på Bakken.

Men den 20. juni måtte Lisbeth Dahl desværre sygemelde sig fra revyen, da hun havde dårligt hjerte og skulle have repareret en hjerteklap. Men heldigvis kunne en operation rette op på den sag.

– Det hele gik godt, og alt er fint nu. Jeg har det sindssygt godt, sagde hun efterfølgende til Se og Hør.

Gaven er stor

Som efterfølger for Lisbet Dahl bliver komiker Linda P kreativ chef for Tivolirevyen, mens man fra Tivolis side også understreger, at det har været en fornøjelse at have Lisbet Dahl i front, og at hendes seneste forestilling var rost blandt anmelderne.

– Det er en kæmpe gave for mig nu at blive kreativ chef for Tivolirevyen, som er en ære at skulle føre videre, siger Linda P i en pressemeddelse.

Spørger man James Price, så er han helt afklaret med, at Tivolirevyen nu er fortid for ham, men han siger åbent, at det er Tivolis beslutning.

– Vi har været med til at skubbe revyen i gang, og nu vil de så prøve noget nyt med en kombination af revy og comedy, og det lyder vældig spændende. Men så er det jo klart, at Tivoli vil vaske tavlen ren, siger han til B.T.

James Price
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Ærlige ord fra Lisbet Dahl og James Price!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version