Nu sætter Viktor Axelsens far ord på sønnens OL-sejr: Særlig tak til svigerdatteren

Badmintonspilleren Viktor Axelsen vandt i går OL-guld i Paris, og i den forbindelse sætter hans far Henrik Axelsen varme ord på sønnens bagland.

Det var ren triumf, da danske Viktor Axelsen i går vandt OL-guld i Paris, og har var hans familie bestående af Natalia Rhode og ægteparrets to børn selvfølgelig i centrum.

Med på sidelinjen var også badmintonspillerens far Henrik Axelsen, der havde varme ord at sige om sin svigerdatter, da hele familien kunne tage imod guldvinderen efter kampen.

Det er ingen hemmelighed, at sønnen forinden har været igennem udfordringer så som skader og en dårlig optakt, men han tog altså sejren hjem til sidst.

– Hvis han havde haft en “almindelig” kæreste, der ikke kendte til gamet, så havde han haft rigtig meget at slås med. Hvis der ikke er opbakning til det hjemmefra, så lykkes man ikke, siger Henrik Axelsen til Se og Hør.

Opbakning er vigtig

Faren lægger heller ikke skjul på, at Viktor Axelsen har fået stor opbakning fra sin svigerfamilie og de mange andre folk, han har omkring sig.

Det betyder også meget for OL-guldvinderen, end han lige giver udtryk for, understreger far Henrik Axelsen.

Samtidig bliver faren naturligt nok spurgt, om vindergenet er nedarvet fra ham, men han peger på, at det er Viktor Axelsen selv, der er skruet sådan sammen.

Årsagen er ganske enkel, at han er sådan indrettet, at han gør alt hundrede procent, og at han ville banke alle i Ludo – selv sin søster.

Efter sejren stod den på fejring, og hele familien skulle ud at spise og have en øl, og der kom også en skøn lykønskning fra den danske konge, der havde overværet finalen.

Se opslaget herunder eller klik her.

Tillykke med guldet, Viktor Axelsen 🥇

Posted by Det danske kongehus on Monday, August 5, 2024

Viktor Axelsen vandt som bekendt over thailandske Kunvalut Vitidsarn i to sæt, og det var kong Frederik naturligvis meget imponeret over.

– Jamen, det er jo en sejr for Danmark. Jeg synes, det, han præsterede her, det viser bare, hvilken hylde han hører hjemme på. Han er enorm professionel og en dedikeret person, siger kong Frederik til Se og Hør.

Viktor Axelsen vandt OL-guld for første gang i Japan for tre år siden, og efterfølgende valgte han at flytte til Dubai, fordi det er nemmere at rejse ud herfra til turneringer i asiatiske lande.

En anden årsag er også, at Viktor Axelsen lider af astma og høfeber, der nedsætter hans lungekapacitet med 15-20 procent, når pollentallene er værst i Danmark.

Natalia Rhode Viktor Axelsen
Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Hvor er det bare fine ord fra Viktor Axelsens far!

Skriv dine tanker i kommenetarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!