Nu skal Dennis Knudsen i retten igen: Her er hans ærlige ord om situationen

Nu er den gal igen for frisøren Dennis Knudsen, der er taget for at køre for stærkt og derfor skal i retten igen.

Man kunne egentlig have håbet på, at stormen havde lagt sig for 61-årige Dennis Knudsen, der sidste år endte i en sand skandale efter et optrin med Molslinjen.

Her blev han nægtet at køre ombord på færgen mod Sjælland, og det faldt altså Dennis Knudsen så meget for brystet, at han helt mistede besindelsen.

Det endte med at koste ham dyrt, for han endte en tur i retten, hvor han blev idømt 40 dages betinget fængsel.

Sagen er gammel

Men nu er Dennis Knudsen igen kommet i problemer, når det gælder at sidde bag rattet, for han skal nemlig i retten igen for at have kørt for stærkt.

– Jeg er så træt af, at jeg skal i retten igen. Det er jo en gammel sag, som er over to år gammel. Jeg kørte 70 km/t et sted, hvor man måtte køre 50. Jeg nåede ikke at se, at den skiftede fra landzone til byzone, siger han til Se og Hør.

Her bliver han altså blitzet, selv om han i situationen syntes, det var ulogisk, at hastigheden skiftede der.

Dennis Knudsen
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix

To klip er taget

Anklageskriftet bekræfter, at Dennis Knudsen er tiltalt for at have kørt med en overskridelse på mere end 30 procent af den tilladte hastighed, der var 50 km/t.

Dennis Knudsen mener dog, at han har bødet for hastighedsforseelse, han fik lavet i 2022, men han står altså til at skulle møde op i Retten i Næstved den 10. juli. Tidligere har han fået to klip i kørekortet for at tale i mobiltelefon.

– Derfor ender det nu i retten, hvor jeg så risikerer at få et tredje klip, og at jeg får frataget kørekortet i længere tid, end jeg i forvejen har, siger Dennis Knudsen om sagen til Ekstra Bladet.

Kørekortet røg

Frisøren har nemlig betalt en bøde, og dermed troede han, at sagen var afsluttet. Dennis Knudsen finder det “skide irriterende”, for han troede, han var videre, men må nu alligevel møde op.

Efter sammenbruddet sidste sommer mistede Dennis Knudsen kørekortet, da han kom for sent til færgen og derfor ikke kunne sejle med med sine tre børn.

Samtidig blev hans Audi beslaglagt, og derfor kører frisøren ikke længere i bil men må køre på cykel eller rejse med offentligt transport.

Det er dog Dennis Knudsens håb, at han hurtigst muligt kan starte på at generhverve kørekortet.

En rigtig irriterende sag for Dennis Knudsen!

Uheld kommer sjældent alene! Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!