Nu taler Katerina Pitzner ud: Derfor rejste Elvira til Dubai

Lige nu er Elvira Pitzner tilbageholdt i Dubai efter at være blevet fængslet, og hendes mor Katerina Pitzner fortæller nu, hvorfor datteren rejste til ørkenstaten.

Der var en helt særlig årsag til, at 26-årige Elvira Pitzner valgte at rejse til Dubai op mod jul, for det var nemlig ikke kun ferie for hende.

Nu fortæller hendes mor Katerina Pitzner, at datteren skulle mødes med en lokal advokat i forbindelse med en igangværende sag med ekskæresten Milad Saadati.

Advokaten havde på forhånd sagt, at der ikke ville være en risiko forbundet med, at Elvira Pitzner rejste til Dubai, men hendes mor mener stadig, hun burde have tænkt sig bedre om.

– Jeg ved ikke, hvor mange der undersøger lovene i det land, de besøger, men Elvira havde forud for sit seneste besøg i Dubai rejst en injuriesag mod sin ekskæreste, siger Katerina Pitzner til Berlingske.

Katerina Pitzner Elvira Pitzner
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix

Dokumentation mangler

Årsagen var nemlig, at Elvira Pitzners ekskæreste igennem længere tid havde udstillet hende på internettet, og Katerina Pitzner mener, at hun har været naiv og uforsigtig.

Ifølge Milad Saadati selv blev han først anmeldt af Elvira, efter hun selv var blevet anholdt, men der forelægger ikke dokumentation for denne påstand.

Det er dog endnu usikkert hvilken rolle datterens rejsemakker Mortada Haddad spiller i mødet i Dubai.

Det er lige nu uvist, om Elvira Pitzner kommer hjem til at kunne holde jul i Danmark, og i det hele taget er hendes sag stadig uafklaret.

Se billedet herunder eller klik her.

En svær sag for alle parter!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version