Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nyt billede: Prins Joachim klar til første arbejdsdag

Prins Joachim er i dag startet som forsvarsattaché på Ambassaden i Paris, efter hans jobstart blev udskudt, da han blev ramt af en blodprop i hjernen.

Tidligere på ugen bekræftede Kongehuset, at prins Joachim skulle starte på sit nye job i denne uge, efter en blodprop i hjernen udskød hans jobstart.

I dag fredag er prins Joachim endelig startet som forsvarsattaché på Ambassaden i Paris, hvor han skulle have været startet 1. september. Han havde dog brug for lidt ekstra tid til at komme sig efter blodproppen, som han blev ramt af i juli måned.

Prinsen har set frem til at starte på det nye job.

– Jeg har været fuld af iver for at komme i gang, stille og roligt, følge lægens råd og på den måde få fuldbyrdet det, som et helt års meget intense studier hele sidste skoleår her i Paris nu skal udmønte sig i, siger han ifølge DR.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Allerede i går kunne Kongehuset vise et billede af prins Joachim sammen med hans hustru, hvor de var i Paris. Her var de iført ansigtsmaske, da man skal have dem på i det offentlige rum.

At parret er tilbage i Paris er noget, som de har set frem til.

– Dejligt at det nu er hverdag igen, lyder teksten til billedet af prins Joachim og prinsesse Marie.

Det er også på de sociale medier, at man får det første glimt af prins Joachims nye arbejdsbord, hvor han med egne ord er ved at finde sig til rette i det nye job.