Operation tvinger Henrik Qvortrup til at aflyse sin 60 års fødselsdag: Nu deler han nye ord om sit helbred

Henrik Qvortrup, journalist.

Den tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup kan fredag fejre sin 60 års fødselsdag, men i stedet for en stor fest bliver sagen tilbragt i hospitalssengen.

Det skulle have været en stor festdag, når Henrik Qvortrup i morgen fredag den 13. oktober fylder 60 år. Men dagen og weekenden bliver noget anderledes end forventet. Han er nemlig lige nu indlagt, efter han under en operation fik udskiftet hoften. Det skriver Ekstra Bladet.

Den hofte har flere gange drillet ham, og det er da heller ikke første gang, at han har været gennem en operation på grund af hoften.

Henrik Qvortrup kommer til at bruge sin fødselsdag i hospitalssengen, og er samtidigt nødt til at aflyse en stor fødselsdagsfest lørdag på grund af situationen. Det er noget, som irriterer ham.

Skal tage det alvorligt

Den tidligere chefredaktør føler nemlig ikke, at han er syg, selvom han er på hospitalet.

– Det er frygteligt irriterende. Jeg føler mig jo sådan set ikke syg. Men sådan nogle stafylokokker skal man tage alvorligt – det er nogle djævle, siger Henrik Qvortrup til Ekstra Bladet.

Dermed bliver dagen meget mindre festlig end han havde håbet på.

Det er ikke lang tid siden, at Henrik Qvortrup kunne fejre en skøn begivenhed. Henrik Qvortrup blev sidste år i marts gift med sin hustru, Nanna. De sagde ja til hinanden i Frederiksberg Kirke.

Han er far til seks børn fra tidligere forhold. Fire fra ægteskabet med Marie Sloma Qvortrup og to fra et tidligere forhold. Samtidigt har hustruen Nanna to børn.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Henrik Qvortrup god bedring og rigtig god fødselsdag.

Exit mobile version