Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Pelle Hvenegaard på vej med nyt projekt

TV-vært og forfatter Pelle Hvenegaard er ved at lægge sidste hånd på et nyt projekt, som ifølge ham selv har en voldsom titel.

Pelle Hvenegaard har gennem sin karriere succesfuldt prøvet kræfter med mange ting. Som barn var han med i den Oscar-vindende film ‘Pelle Erobreren’, som voksen har han været vært på flere populære tv-programmer som ‘Dagens mand’ og så har han udgivet flere bøger.

Derudover har han prøvet kræfter med flere andre ting, og nu fortæller han, at der lige om nyt er endnu et projekt på vej.

Det fortalte han, da Newsner mødte ham til premieren på ‘Cirkus Summarum’.

Endnu en bog på vej

Det er det skrevne ord, der den sidste tid har fyldt meget for 48-årige Pelle Hvenegaard.

– Jeg har lige inden, jeg kom herinde sat det næstsidste punktum i min nye bog. Jeg skal lige rette en side mere, og så er den færdig færdig. Den kommer ud til september, fortæller Pelle Hvenegaard til premieren på ‘Cirkus Summarum’.

Som det sig hør og bør har den kommende bog en titel. Og det er en, der skiller sig ud.

– Den har faktisk en lidt voldsom titel: Den hedder ”Kære Ukona, det her skal du vide, hvis jeg skal dø i morgen”. Jeg er ikke ved at dø, så der er ingen overskrifter der. Den er skrevet ud fra den præmis, at man ved aldrig, hvornår man får en tagsten i hovedet, siger Pelle Hvenegaard.

Ukona er Pelle Hvenegaard og hustruens datter. Det er ikke første gang, at han skriver en bog til datteren. Han har tidligere udgivet ‘Kære Zoe Ukhona’.

Der var flere grunde til, at han kom på idéen til bogen.

– Vi er stødt ind i nogle forskellige oplevelser, som satte nogle tanker i gang. “Har jeg givet det videre, som jeg gerne vil, hvis jeg ikke får lov til at køre hele vejen?”. Det satser jeg på, siger Pelle Hvenegaard.

Hans nye bog ‘Kære Ukona, det her skal du vide, hvis jeg skal dø i morgen’ udkommer til september.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Pelle Hvenegaard og familien alt det bedste fremover.