Pernille og Rasmus blev venner efter ‘Gift ved første blik’: Sådan er deres forhold nu

Efter kameraerne er slukkede i ‘Gift ved første blik’ har Pernille og Rasmus udviklet et venskab og har delt deres tanker med hinanden.

De var ikke gift i TV-programmet ‘Gift ved første blik’, men efter kameraerne slukkede har Pernille Mikkelsen og Rasmus Glasdam udviklet et nært venskab.

De har nemlig kunne bruge hinanden, mens programmerne blev sendt, efter deres respektive TV-ægteskaber gik i vasken.

De to har gået i biografen sammen eller sat sig et sted, hvor der ikke var fokus på nettet eller fjensynet, mens programmet blev sendt om torsdagen.

– Rasmus og jeg er blevet meget nære venner, og han er den, jeg har brugt allermest tid med, mens programmet har kørt, siger Pernille Mikkelsen til Her & Nu.

Alle har holdning

Pernille Mikkelsen fortæller, at hun virkelig har haft brug for én, der kunne forstå, hvad det er, hun gennemgår.

Familie og venner kender allerede historien, men de har ikke kunnet sætte sig ind, hvor svært det er at genleve historien, mens alle har en holdning til ens person.

Derfor har Pernille og Rasmus valgt at bruge tid sammen om torsdagen, og Pernille beskriver Rasmus som meget nærværende.

Rasmus Glasdam Pernille Mikkelsen
Foto: Snowman Productions

Følelser drøftes

Desuden har han været god til at tale om de svære følelser, og Pernille har syntes, at han har været rigtig god at tale med.

Pernille Mikkelsen har dog også stadig kontakt med sin eksmand Martin samt de øvrige deltagere i programmet, fordi alle har været i samme båd.

Hvor er det bare skønt for Pernille og Rasmus!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!