Pernilles far fulgte hende ikke op i ‘Gift ved første blik’: Her er årsagen

Pernille Mikkelsen blev ikke fulgt op af sin far, da hun blev gift med Martin i ‘Gift ved første blik’ men derimod af sine døtre.

I torsdagens afsnit af ‘Gift ved første blik’ blev Pernille Mikkelsen fulgt op af sine døtre, da hun skulle give sit ja til Martin Brodersen.

Hendes far stod blandt de øvrige gæster, og det var der en helt særlig årsag til, for Pernille ønskede nemlig ikke at følge de gængse traditioner.

Både hun og Martin Brodersen har været gift før, så derfor havde de ikke lyst til at gentage flere af de ritualer, man ellers normalt forbinder med et bryllup.

– Det bryllup, vi hver især har haft – nu taler jeg for mig selv – det var noget helt særligt. Min far fulgte mig op, jeg var i hvid kjole og alle de traditioner, der hører med, siger Pernille Mikkelsen ærligt til BILLED-BLADET.

Brudekjole var blå

Pernille Mikkelsen blev gift med sine børns far tilbage i 2007, og ægteskabet holdt ikke, men derfor har hun stadig en stor tro på kærligheden.

Bruden følte derfor ikke, at det ville være rigtigt at gentage et traditionelt bryllup, og derfor var det også et bevidst valg, at hun blev gift i blå kjole.

Det var alt sammen meget vigtigt for hende, og beslutningen gik heldigvis ikke hendes far på, fordi hun er tættest med sine voksne døtre.

Faren endte da også stadig med at være en stor del af dagen, og han var meget glad på sin datters vegne.

Martin Brodersen Pernille Mikkelsen
Foto: Snowman Productions

Hvor er det et stærkt valg af Pernille!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!