Peter Mygind med råd til Ghita Nørby efter interview: ‘Hun burde have meldt afbud’

Skuespiller Peter Mygind har kendt Ghita Nørby det meste af sit liv. Nu kommer han med et råd til hende i kølvandet på hendes meget omtalte interview i ‘Go’ aften Live’.

Efter mandagens ‘Go’ aften Live’ på TV 2 er 86-årige Ghita Nørby kommet i modvind, da hun bestemt ikke holdte igen da hun gav udtryk for sin utilfredshed med journalisten, Simi Jans, spørgsmål.

Ifølge den garvede skuespillerinde var spørgsmålene nemlig både  ‘overfladiske’, ‘underlige’, ‘dumme’ og ‘idiotiske’.

Foto: Wikimedia Commons/Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Det kom tydeligt til udtryk i Ghita Nørbys svar på Simi Jans spørgsmål, og interviewet handlede til sidst mere om Ghitas kritik af spørgsmålene end selve svarene på spørgsmålene.

Nu kommer Ghita Nørbys skuespiller-kollega Peter Mygind med et velmenende råd til Ghita Nørby. De to kender nemlig hinanden ganske godt.

Peter Myginds mor, multikunstneren Jytte Abildstrøm, er veninde med Ghita Nørby, og så har Peter selv ad flere omgange arbejdet sammen med Ghita Nørby – senest under optagelserne til tredje sæson af DR’s tv-serie ‘Riget’.

Nu kommer Peter Mygind med et klart råd til Ghita Nørby til fremtidige interviews:

– Måske har Ghita haft en dårlig dag op til interviewet, men så burde hun have meldt afbud. Hvis man ikke er i hopla, er det altid en god idé at melde fra, siger Peter Mygind til Ekstra Bladet.

Er du enig med Peter Mygind?

Del gerne dine tanker om sagen i kommentarsporet under artiklen på Facebook.