Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix

Prins Nikolai og prins Felix lagt på is: Ingen kontakt til Dronning Margrethe efter chok-beskeden

Siden prins Joachims børn er blevet frataget deres kongelige titler, har prinserne ikke været i kontakt med deres farmor.

Bølgerne går højt i det danske kongehus efter dronning Margrethes besked om, at prins Joachims børn ikke længere skal bære titlerne prinser og prinsesser.

Nyheden kom bag på prins Joachim og grevinde Alexandra, som er forældre til prins Nikolai og prins Felix. De har begge fortalt, at de er kede af situationen.

Nu er der nyt om prinserne, som ikke har været i kontakt med farmor efter efter chok-beskeden. Det skriver Ekstra Bladet.

Foto: Klaus Bo Christensen/Ritzau Scanpix

Familie i chok

Beskeden kom som en chokbølge gennem hele Danmark, og den har også vist sig at have ramt prins Joachim og familien hårdt.

Men helt konkret er det børnebørnene, som beslutninger får betydning for.

Derfor har situationen også taget hårdt på prins Nikolai og prins Felix, som efter årsskiftet ikke længere kan kalde sig prinser.

Lagt på is af farmor

Prins Joachim har udtalt sig om situationen. Selv siger han, at han fik fem dages varsel inden dronningens beslutning onsdag den 28. september blev delt med hele Danmark.

Ekstra Bladet har talt med Prinsesse Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen.

De spørger ind til, om prins Nikolai og prins Felix har været i kontakt med deres farmor, efter beslutningen blev truffet.

– Nej, det har de ikke, siger Helle von Wildenrath Løvgreen til Ekstra Bladet.

Læs også: Kongehuset reagerer på kritik: Dronningens ønske bør respekteres

Del dine tanker i kommentarfeltet under artiklen på Facebook.