Prinsens ven håner åbenlyst Meghan Markle – efter brylluppet med prins Harry

Iført en speciallavet brudekjole gik Meghan Markle op til prins Harry ved alteret. Brylluppet blev fulgt af millarder af tv-seere som ikke kunne være i tvivl om, hvor meget parret elsker hinanden. Men starten på Meghans tid som kongelig har været alt andet end rosenrød.

Hånes åbenlyst af vennerne

Meghans hårde start på livet som kongelig er forårsaget af en ven af prins Harrys familie. Nicly Haslam, 78, er en mangeårig ven med prins Harrys far prins Charles. I et interview med Daily Mail giver han den nye hertuginde en ordentlig overhalning.

– De er skræmmende almindelige, siger Haslam om Meghans familie.

Går efter Meghans far – og brudekjolen

Men Nicky Haslam stopper ikke der. Meghans far Thomas Markle kunne ikke være med til brylluppet på grund af en alvorlig hjerteoperation. Dette glædede Haslam.

– Det havde været forfærdeligt hvis den store klump havde været der, siger Nicky til Daily Mail.

Meghans specialsyet kjole faldt heller ikke i Haslams smag, som sammenlignede den med “beton”.

– Jeg kunne ikke lide hendes kjole, blandt andet passede den hende ikke. Den burde have været lavet i et tyndere materiale, den lignede den var lavet af beton.

Kongefamilien har ikke kommenteret på udtalelserne, men jeg er temmelig sikker på, at de bakker Meghan op. Nu trykker vi på ‘synes godt om’ og del for at vise, at vi støtter Meghan!

Exit mobile version