Rasmus og Sara om uenigheder i ‘Gift ved første blik’: Ville ikke give op

Det er ikke ligefrem lutter lagkage for Rasmus og Sara i årets ‘Gift ved første blik’, men parret vil ikke give op på deres TV-ægteskab.

I sidste uges afsnit af ‘Gift ved første blik’ blev det tydeligt, at det bedårende par Rasmus og Sara ikke ligefrem har fundet melodien.

Manglen på sex gik Sara Eckhardt på, mens en lille diskussion om en film udviklede sig til et større mundhuggeri, da parret var på romantisk date i Dyrehaven.

Sara følte, at mange ting var hobet sig op, som gjorde, at parret blev så rørstrømske, og hun synes, Rasmus var for hård i sine argumenter.

Sara Eckhardt Rasmus Glasdam
Foto: Snowman Productions

Parret ville ikke opgive

Hun manglede en varme og forståelse, mens Rasmus Glasdam anerkender, at det er den måde, han kan blive på i en diskussion.

Men selv om det kunne se sort ud for det unge par, så havde de ikke på noget tidspunkt overvejet at gå fra eksperimentet i utide.

– Jeg overvejede det overhovedet ikke. Jeg forventede ikke at have udviklet følelser efter tre uger. Det er ikke “Forelsket ved første blik” men “Gift ved første blik”, siger Rasmus Glasdam til BILLED-BLADET.

Eksperiment var virkeligt

TV-ægtemanden understreger også, at han og Sara hele tiden prøvede at støtte og være der for hinanden, så det var dem mod eksperimentet.

Sara Eckhardt forklarer, at hun syntes, det føltes som et eksperiment, fordi det hele tiden var virkeligt for hende, og derfor ønskede hun heller ikke at give op.

Vi glæder os til at se med i aften!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version