Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Rasmus Tantholdt afslører særligt løfte til Natasja Crone: Det har han lovet hende

Den garvede krigskorrespondent fortæller nu, hvilken aftale han har med Natasja og sønnen Emil.

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone har en hverdag, som står i skarp kontrast til de flestes.

For når Rasmus tager på arbejde, så ved begge godt, at der er en reel risiko for, at han ikke kommer hjem igen.

Det kan lyde voldsomt, men sådan er arbejdet som TV 2’s krigskorrespondent, der har bragt Rasmus Tantholdt til flere af de største brandpunkter i verden.

Fra Mellemøsten til Ukraine

På et tidspunkt var det Mellemøsten, hvor arbejdspladserne hed Irak og Afghanistan, men siden begyndelsen af året, da Rusland invaderede Ukraine, så har Rasmus kunne kalde Ukraine for sit kontor.

Og det er ikke altid i sikkerheden, at Rasmus befinder sig i. Det er gerne helt fremme, hvor tingene sker.

Artiklen fortsætter under billedet…

Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Men selvom det er farligt, så tager han stadig afsted, for sådan er hans arbejde. Det fortæller han i et nyt interview med Femina, hvori han også afslører, hvilket løfte, han har givet til Natasja Crone og sønnen Emil.

Skal huske at tale sammen

De skal nemlig altid kunne få fat på ham. Lige meget hvad. Hvis det ikke er muligt at fange ham på en mobil, så skal det være muligt på en satellittelefon.

Men selvom det er en voldsom virkelighed, som Rasmus skal navigerer i, så er det også de mest almindelige ting, som han taler med Natasja og Emil om.

– Jeg fortæller, hvad jeg oplever, og hører fra dem, hvad der foregår i haven og på arbejdet og i skolen og alt muligt andet. Hvis jeg følger med i deres liv – uanset hvor vanvittigt det er, dér hvor jeg står – så skal jeg ikke opdateres på noget, når jeg kommer hjem, og omvendt. Så vi kan bare gå i gang med vores liv uden lange snakke om, hvad der er sket siden sidst, fortæller han til mediet.

Vi har stor respekt for det, du gør, Rasmus.