Foto: Ppe/SIPA/Ritzau Scanpix

Royalt genbrug: Meghan Markle stråler i fantastisk kjole – som hun også brugte under graviditeten!

Prins Harry og hans hustru er i disse dage i Sydafrika, hvor de er på officielt besøg. Her venter dem mange spændende oplevelser, men for de royale fans har turen allerede budt på et dejligt gensyn.

I går tog prins Harry og hertuginde Meghan hul på deres officielle besøg i Sydafrika. Mens lille Archie bliver passet godt på og får masser af hvile, så er hans forældres skema mere travlt i disse dage, hvor der er arrangeret mange besøg for dem.

Som repræsentant for det engelske kongehus kræver de mange besøg en del smukke outfits, og hvor hertuginde Meghan tidligere har modtaget kritik for at være den royale person, som brugte flest penge på tøj i 2018, så ser det nu ud til, at hun har lyttet til de kritiske røster.

Da Meghan og prins Harry i går ankom til dagens andet arrangement, havde hertuginden nemlig en yderst velkendt kjole på.

Til gårdagens arrangement var der fundet en gammel frem fra hertugindens klædeskab. Foto: Ppe/SIPA/Ritzau Scanpix

Den fine blå kjole, som ifølge Hello! er fra Veronica Beard, har hertuginden nemlig haft på før. I oktober sidste år var det royale par også rundt om i verden, hvor de blandt andet kom forbi Tonga. Her besøgte hertuginde Meghan Tongas Tupou College, og her var den samme yndige blå kjole en del af hendes påklædning. Dengang bar hun lille Archie i maven, og det kan tænkes, at den venter søde minder fra graviditeten.

Da Meghan første gang havde kjolen på offentligt, havde hun kombineret den blå kjole med en stram, lav hestehale og et par lyse stiletter, mens hun i går lod sit bølgende hår flagre i vinden.

Prins Harry og hertuginde Meghan besøgte sidste år Tonga. Foto: Pl/©francis Dias/Ritzau Scanpix

Hvor er det skønt at se, at Meghan støtter op om at genbrug og viser sig frem i sit tøj flere gange! Del hvis du synes, at det er det rigtige at gøre!