Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Sara Lygum er forlovet: Nu deler hun særlig detalje om brylluppet

Den populære vært for ‘Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed’ skal giftes, og nu sætter Sara Lygum flere ord på det kommende bryllup.

En flyvetur til Mallorca sammen med sin børn var ikke der, hvor Sara Lygum havde regnet med at finde kærligheden. Men hun blev placeret ved siden af Jonas Kromann-Larsen, og her ramte amors pil dem begge.

I sidste uge kom det frem, at ‘3xBeliggenhed’-værten Sara Lygum skal giftes. Her lød det, at den skønne begivenhed vil finde sted til august, og at det vil blive en kirkebryllup for deres nærmeste.

Nu sætter hun overfor Billed-Bladet lidt flere ord på, hvordan dagen kommer til at foregå.

Har fundet stedet

Sara Lygum bor lige nu i Odense sammen med datteren Astrid og sønnen Oscar, mens Jonas Kromann-Larsen bor i Vejle med sine børn.

Når parret er blevet smedet sammen i kirken, så står den på fest for familien.

– Vi har lejet et sted, hvor vi skal holde det, men det er et sted, hvor man kan gå udenfor. Så vi håber, at vejret holder, så vi både kan være ude og inde, fortæller Sara Lygum til Billed-Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Sara Lygum arbejdede som ejendomsmægler, da hun i 2013 blev vært på ‘Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed’. Hun er fortsat på programmet lige siden, men nu hedder medværten ikke Peter Ingemann, men derimod Christian Borregaard.

Sara Lygum har bekræftet nyheden om forlovelsen på Instagram, hvor hun har delt et sødt billede af sig selv og Jonas.

– Vi troede, at vi havde en “hemmelighed”, men så ringede telefonen. En fugl har sunget for pressen. Sangen handler om kærlighed og et JA TAK. Jonas, jeg elsker dig altid, skriver Sara Lygum i opslaget.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Sara Lygum held og lykke med det kommende bryllup og alt det bedste fremover.