Sarah Grünewald efter exit fra ‘Vild med dans’: Nu deler hun nye ord om fremtiden

TV-værten Sarah Grünewald har valgt at stoppe som ‘Vild med dans’-vært efter denne sæson, og nu taler hun ærligt om fremtiden.

Før den kommende sæson af ‘Vild med dans’ er TV-værten Sarah Grünewald kommet med en lidt overraskende nyhed – hun stopper nemlig som vært efter denne sæson.

Sarah Grünewald har været i front for programmet siden 2013 men ønsker nu altså, at der skal ske noget nyt.

Hun har tidligere arbejdet som både model og skuespiller, så der er mange muligheder for hendes fremtid.

– Så er det slut. Fordi det siger min mavefornemmelse mig, og min intution siger mig, at jeg skal – jeg vil gerne stoppe, mens det hele er godt, siger hun i et interview med Go’ aften Live.

Se videoen herunder eller klik her.

Danser er mulighed

TV-værten understreger dog samtidig, at hun har det “virkelig godt”, er glad og har kræfter – nu er hun sulten på at prøve noget nyt.

Hvad det er, TV-værten skal nu, er Sarah Grünewald ikke helt selv klar over, og hun bliver spurgt, om det er en mulighed selv at stille op som nydanser.

Det virker ikke som en mulighed, Sarah Grünewald vil udelukke, og hun siger, at hun er “sindssygt spændt” og understreger, at det er herligt at have truffet beslutningen.

Sarah Grünewald
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Sidste sæson venter

Det var en tanke igennem den sidste sæson, at TV-værten så småt begyndte at overveje, om det var på tide, at der skulle ske noget nyt.

Nu er Sarah Grünewald gået linen ud men tager altså endnu en sæson med, der altså samtidig bliver en særlig jubilæums-udgave af ‘Vild med dans’.

Vi ønsker Sarah Grünewald held og lykke med alt det nye!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version