Se det skønne billede: Peter Qvortrup Geisling viser kæresten frem

TV-lægen Peter Qvortrup Geisling har fundet lykken med Lise, og i weekenden kunne de vise deres kærlighed frem på den røde løber.

Igennem de seneste år har den charmerende TV-læge Peter Qvortrup Geisling været smaskforelsket i sin nordjyske kæreste Lise.

Det er ikke meget offentligheden har set til den heldige dame, men i weekenden viste han hende for første gang frem på den røde løber.

Denne weekend blev altså tilbragt i Jylland, hvor parret gæstede Sport 2023, efter TV-lægen flere gange har lovet, at han nok skulle vise sin udkårne frem på et tidspunkt.

Peter Qvortrup Geisling Lise
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Børnene er alt

De to mødte hinanden under en ferie i Skagen for tre år siden, men det var først i september sidste år, at Peter Qvortrup Geisling havde hende med som ledsager ved en begivenhed.

– Lise bor i Aalborg, og jeg bor i København, for det er jo børnene, der er alt. Lise har to piger, der er lidt større end min datter, Merle, og børnene skal have lov at være, hvor de er, sagde TV-lægen dengang til Her & Nu.

Derfor har parret valgt nogle gange at mødes i Aalborg og nogle gange i København, og det er altså et langdistanceforhold, Peter Qvortrup Geisling har indledt til optikeren.

Kæreste skulle vises

Her understregede han også, at parret ikke havde planer om at flytte sammen, og at de ville tage deres forhold stille og roligt.

– Lige pludselig løber I ind i hende, men i dag er hun på arbejde i Aalborg. Hun er optiker et sted, hvor de blandt andet laver grå stær-operationer, har Peter Qvortrup Geisling tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Hvor er det bare skønt, at kærligheden blomstrer fra Peter Qvortrup Geisling!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!