Se det vovede billede: Caroline Wozniacki poserer topløs

Tennisspilleren Caroline Wozniacki har smidt overdelen i forbindelse med en ny forside til Vogue Scandinavia, og nu sætter hun ord på oplevelsen.

Det er en noget vovet forside, som den 33-årige tennisstjerne Caroline Wozniacki har stillet op til med det nye Vogue Scandinavia.

Her poserer hun nemlig topløs med kun sine arme og et par lange handsker til at dække for brystpartiet, men det var ikke noget, som tennisspilleren tog sig det helt store af.

– Ikke rigtigt. Det var ikke sådan, at jeg viste noget som helst. Fotografen var også en kvinde. Så det var bare stille og roligt, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet.

Se opslaget herunder eller klik her.

Stjernen var bodypaintet

Men det er så heller ikke første gang, at Caroline Wozniacki stiller op til et sådant billede, for hun har flere gange været med i Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Den ene gang var tennisstjernen helt nøgen kun malet med bodypaint, men ellers er det store fokus på tennis lige nu frem for at stille op til vovet fotografering.

– Det er sjovere at tage af end at få på, sagde Caroline Wozniacki dengang ifølge TV 2.

Se opslaget herunder eller klik her.

Modstander var svag

Tirsdag aften kom Caroline Wozniacki videre til anden runde af Wimbledon med en sejr over Alycia Parks, efter modstanderen lavede en række fejl under kampen.

Dermed lagde Caroline Wozniacki godt fra land i kampen og kom foran 1-0, inden hun øgede føringen til 2-0.

Dermed endte den danske stjerne med en sejr på 6-2, 6-0 i sit comeback i London, men hun var da også vaks til at fange modstanderens svage sider, hvor hun enten hamrede bolden i nettet eller ud af banen.

Caroline Wozniacki
Foto: Shutterstock

Wozniacki vandt suverænt

Alycia Parks har ellers stor styrke i sin højre arm, hvilket selvfølgelig mest er en fordel, hvis det forvaltes rigtigt, men det var altså ikke tilfældet mod Caroline Wozniacki.

Det endte med, at canadieren lavede 19 uprovokerede fejl i første sæt, mens danskeren lavede to fejl, og derfor endte med at tage sejren uden problemer.

Det samme gentog sig i andet sæt, hvor Alycia Parks igen lavede fejl, og Caroline Wozniacki derfor sikkert fik bragt sig foran.

I næste kamp vil hun så møde canadieren Leylah Fernandez, der ligger nummer 30 i verden, og kampen spilles torsdag. Det bliver formentligt med en vis portion optimisme, at Caroline Wozniacki går ind i denne kamp.

Hvor er det bare en flot forside med en smuk Caroline Wozniacki!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!