Se million-villaen: Mette Blomsterberg sætter huset til salg

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

De fleste kender Mette Blomsterberg for hendes dessert kreativitet i tv-programmet ‘Det søde køkken’, som blev optaget fra hendes eget hjem, og nu kan – ikke kun køkkenet- men hele huset blive dit.

For kagedronningen sætter nu sit hus til salg. Det oplyser Boliga.

Tilbage i oktober måned 2021 afslørede Mette Blomsterberg, at hun skulle skilles, og det er altså derfor det 178 kvadratmeter store hus nu skal sælges.

– Henrik og jeg har valgt at gå hvert til sit efter mange, mange gode år sammen. Det er ulykkeligt for os begge to – en virkelighed som gør ondt, skrev hun dengang i et opslag på Instagram.

Mette Blomsterberg og hendes eksmand købte i 1998 byggegrunden i Helsingør for en halv million kroner. I 2002 stod de klar med deres fælles hjem, som Mette Blomsterberg selv har tegnet.

I dag kan det idylliske hus blive dit – hvis du altså har 7.250.000 kroner. 

– Hjemmet har da også hele seks værelser fordelt på to etager og en 70 kvadratmeter stor træterrasse, skriver Boliga.

51-årige Mette Blomsterberg er uddannet konditor og restauratør. Hun er et velkendt ansigt blandt danskerne via diverse tv-programmer.

Derudover kan hun også skrive forfatter på sit CV. For i 2000 udkom hun også med sin første bog med det passende navn ‘Forelsket i det søde liv’. Derudover er hun eksempelvis også forfatter til bøgerne ‘Søde sager’, ‘Blomsterbergs bedste’, ‘Blomsterbergs sommer’ og ‘Min jul’.

Interview med Mette Blomsterberg i hendes have. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Du kan se det flotte hus lige her.

Held og lykke med salget. Hjælp os gerne med at ønske dem held og lykke i kommentarfeltet på Facebook.

Exit mobile version