Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Silas Holst afslører stor nyhed: Bliver en del af Cirkusrevyen

Silas Holst har nu delt en stor karrierenyhed.

Der er ingen tvivl om, at Silas Holst er en travl herre.

Udover sine mange år i ‘Vild med dans’, som han har vundet gentagende gange, så var han også i 2020 dommer og holdkaptajn i programmet ‘Den Vildeste Danser’, hvor hans solist Olivia vandt.

Hertil har den populære danser også været at finde på de skrå brædder ad flere omgange, hvor han har spillet med i forskellige musicals.

For nylig har det eksempelvis stået på ‘Grease’ i hovedrollen sammen med Neel Rønholt, og så har han også forsøgt sig som medlem af et boyband i ‘The Boyband Tour’.

Så udover at være en travl herre så er Silas Holst tydeligvis også en eftertragtet herre.

Han har netop afsløret, hvad han skal fra 2024, og det er en stor nyhed, der med Silas’ egne ord har gjort, at han føler sig flyvende.

Artiklen fortsætter under billedet…

Silas
Silas Holst. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Skal være med i Cirkusrevyen

Silas Holst bliver nemlig en del af Cirkusrevyen fra næste sæson. Selv skriver han følgende på sin Instagram.

– For noget tid siden lavede jeg et opslag om vilde nyheder, der var gået i opfyldelse. I dag må det siges højt!! Jeg er blevet spurgt, om jeg vil spille med i Cirkusrevyen 2024 – øhhhh JA TAK!! KÆMPE JA TAK!!! Er flyvende!!!! Og glæder mig helt sindssygt!!, lyder det fra en glad Silas Holst.

Det er ikke første gang, at danseren bliver en del af lige netop Cirkusrevyen. Faktisk var han også på holdkortet i både 2006 og 2007.

Silas deler også et billede til opslaget, hvor han står sammen med resten af holdet. På billedet ses Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder og Henrik Lykkegaard.

Du kan se Silas opslag herunder eller HER.

Hvor lyder det bare skønt, Silas! Lad os ønske ham stort tillykke i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.