Silas Holst jubler: “Det er en dejlig nyhed at gå på sommerferie på”

Cirkusrevyen 2024 Silas Holst

Den populære entertainer har torsdag modtaget en skøn besked.

Det var som danser i ‘Vild med dans’, at Silas Holst i den grad slog sit navn fast og blev en del af den danske underholdningsbranchen. Gennem sin tid som professionel danser i ‘Vild med dans’ førte han tre deltagere til sejren:

Sophie Fjellvang-Sølling i 2011, Sara Maria Franch-Mærkedahl i 2014 og Jakob Fauerby i 2019.

Men Silas Holst har flere talenter end sine evner på dansegulvet. Gennem de sidste mange år har han været et meget efterspurgt navn på den danske musicalscene og i år har han opnået e ganske særlig oplevelse.

Han er nemlig en af skuespillerne i ‘Cirkusrevyen’. Det er dog ikke første gang, at han står på scenen, da han tidligere har arbejdet her som danser.

Men selvom der er fuld fart på med ‘Cirkusrevyen’, så er der stadig plads til andre projekter. Og det er omkring et af dem, at han i dag har fået en skøn nyhed.

Skøn nyhed efter hård morgen

På Instagram fortæller han, at hans morgen ellers var startet dårligt ud, da han vågnede træt efter at have sovet dårligt og at han havde glemt en pose, da han luftede hunden. Så da den sked på gaden, måtte han ty til en kreativ løsning for at samle op efter hunden.

Men da han mødte ind på arbejdet, blev han mødt af en skøn nyhed.

– Jeg har lige været inde og haft min sidste arbejdsdag i DR-byen inden sommerferien. Der sidder jeg inde og laver en podcast som hedder 100% kærlighed, hvor jeg spiller en masse dejlig musik, som alt omhandler kærligheden. Det fine er, at vi har fået lov til at fortsætte efter sommerferien. Så det er en dejlig nyhed at gå på sommerferie på, siger han i videoen.

Sommerferien er dog kun fra radioprogrammet, da han lige nu spiller med i ‘Cirkusrevyen’. De holder dog også ferie, men det er først i uge 29 og 30 ifølge deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Han kommer i videoen med en vigtig opfordring til sine følgere, hvis deres dag er startet dårligt ud.

Han opfordrer alle til at gøre noget, som gør dem glad, så de kan ryste posen og få en god dag. Hvad end det er at tage et smut til bageren, gå en tur eller noget helt tredje.

Silas Holst er gift med Nicolai Schwartz. Sammen med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkop har han to børn kaldet Maggie My og Bob Jones.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Sikke en skøn nyhed fra Silas Holst. Nu hjælpes vi ad med at ønske ham tillykke og alt det bedste fremover.

Exit mobile version