Silas Holsts søns ansigt har altid været skjult for offentligheden: Nu bliver det ændret

Silas

Silas Holst. Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Silas Holst deler nu sine tanker om beslutningen.

Der er ingen tvivl om, at Silas Holst elsker rampelyset.

Han har kunnet lade sig hylde som vinder af det populære program ‘Vild med dans’ hele tre gange, deltaget i Dansk Melodi Grand Prix og turneret landet rundt som boyband-medlem, ligesom at han også har haft hovedrollen i flere store musicals.

Hertil har han også haft sit eget tv-program og tidligere i år kunne han også skrive podcast-vært på sit cv.

Og så skal han selvfølgelig være en del af Cirkusrevyen til næste år.

Silas Holst er med andre ord den danske mr. Showbiz.

Har skjult børnenes ansigter

Men selvom man som forælder er et kendt ansigt i offentligheden, så betyder det ikke nødvendigvis, at børnene skal være det samme.

Michael Jackson forsøgte tit at skjule børnenes ansigter med masker og tørklæder, og Johnny Depp undlod helt at vise sine børn frem. Alt dette blev gjort, så børnene kunne få lov til at leve deres liv på egne betingelser.

George Clooney gik endda så langt, at han meddelte, at han ville lægge sag an mod et fransk medie, da en fotograf tog billeder af hans tvillinger. Det skrev CNN tilbage i 2017.

Silas Holst ønsker heller ikke at dele sine børns ansigter.

For selvom det er kendt, at kunstneren er far til både Maggie og Bob, så har han gjort meget for at skjule børnenes ansigter.

Men nu lader det til, at danskerne snart får sønnen Bobs ansigt at se.

Artiklen fortsætter under billedet…

Nykøbing Falster Revyen Silas Holst

Har landet en hovedrolle

Æblet falder nemlig ikke langt fra stammen, som man siger.

Tidligere har Silas Holst kunne fortælle, at Bob havde været til casting, hvor han fik rollen, og nu har kunsteren delt, at det drejer sig om hovedrollen i en stor dansk film.

– Stoltheden er ved at sprænge i min krop i dag! Bob på første optagedag som hovedrollen i en ny stor spillefilm – og man skulle tro, han aldrig havde lavet andet! Far er stolt!, skriver Silas i et opslag, hvor han har filmet Bob på filmsettet.

Hovedrollen betyder dog også, at hele Danmark kommer til at se Bobs ansigt, når filmen kommer i biograferne til vinter.

I et interview med B.T. fortæller Silas, at det er sønnens eget valg.

– Lige pludselig bliver det jo hans eget valg og ønske, at han gerne vil de her ting, og det skal han jo have lov til. Der har aldrig gået ud på, at han skulle være en hemmelighed, udtaler han.

Silas understreger dog, at han vil fortsætte med ikke at dele billeder på sin Instagram, da der er forskel på sociale medier og sønnens arbejde.

Du kan se Silas Holsts opslag herunder eller HER.

Vi kan godt forstå, at du er stolt, Silas. Hvad tænker du om Silas’ holdning om ikke at dele billeder af sine børn, når man er kendt? Del dine tanker i kommentarsporet. Del også meget gerne artiklen.

Exit mobile version