Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Simon Stenspil er blevet opereret: Sådan har han det

For nyligt kunne Simon Stenspil fortælle, at han meget tidligere end normalt var blevet ramt af grå stær. Torsdag blev han opereret og nu fortæller han, hvordan han har det.

Solen bagede ned over Cirkus Summarum fra en skyfri himmel, da der torsdag var premiere i Ballerup. Det elskede cirkus underholder endnu en gang børn og barnlige sjæle, hvor de kan opleve karakterer som Motor Mille, Hr. Skæg og Onkel Reje i manegen.

Flere kendte var også taget et smut forbi for at overvære den hyggelige forestilling. To af dem var skuespillerparret Anna Stokholm og Simon Stenspil, der havde børnene Ziggy Bob og Lula Lotus med.

Bare få timer før var Simon Stenspil blevet opereret for grå stær, så han var iført solbriller for at skåne øjnene.

Her kunne han fortælle, at operationen allerede havde ændret hans syn.

– Jeg har det godt. Jeg kan allerede nu se meget mere, end jeg kunne inden. Så det er ret syret, hvor hurtigt det går. Det vidste jeg ikke, fortæller han.

Man kunne tro, at han ville have smerter efter en operation, men det kunne han fortælle, at han ikke havde.

– Det svirer lidt og er lidt irriteret, men ellers gør det ikke ondt, siger Simon Stenspil.

Endnu en operation venter

Skuespilleren fortæller, at der skulle gå et par uger, før alt er almindeligt igen.

Men selv når det øje, der nu har været gennem en operation er kommet sig helt, så er øjenproblemerne ikke ovre for Simon Stenspil.

Det kom frem, da Newsner spurgte ham, om det kun var det ene øje, der var ramt.

– Indtil videre det ene øje, men det kommer også på det andet øje. Jeg kan se 90 % med mit andet øje, derfor opererer man det ikke endnu. Men det kommer på et senere tidspunkt, siger Simon Stenspil til Newsner.

Skuespilleren har her i foråret kunne opleves i ‘Badehotellet’, hvor han genoptog rollen som Valter.

Hvor er det dejligt at høre, at det allerede så kort tid efter operation går bedre med Simon Stenspils syn. Nu hjælpes vi ad med at ønske ham alt det bedste fremover.