Skøn nyhed fra Caroline Wozniacki: Dette eksotiske sted skal hun fejre nytår med familien

Som et led i sit tennis-comeback skal Caroline Wozniacki spille en turnering i New Zealand i det nye år, og det betyder, at familien skal fejre nytår dette særlige sted.

Der er godt nyt for alle fans af Caroline Wozniacki, for nu er det officelt, at hun indleder 2024 med en særlig turnering i New Zealand.

Således gør hun klar til at spille Australian Open i midten af januar næste år, hvilket fremgår af turneringens hjemmeside.

Det er altså også ensbetydende med, at hun sammen med sin familie skal fejre nytår her, hvilket alle fire glæder sig til.

– Det bliver mine børns første gang her. Det er fantastisk, at jeg kan komme tilbage og forberede mig så godt, som jeg kan til Australian Open, siger Caroline Wozniacki.

Stedet er godt

New Zealand er faktisk også et af de første lande på kloden, der træder ind i det nye år, så det bliver noget ganske særligt for Caroline Wozniacki.

Tennis-stjernen understreger, at det er det bedste sted at forberede sig og det bedste sted for familien, når hun skal starte den nye sæson.

Det var tilbage i august, at Caroline Wozniacki efter tre års pause gjorde comeback med turneringer i Montreal og Cincinatti, inden hun spillede Grand Slam-turneringen US Open.

I New York har den danske stjerne meddelte, at hun ikke spiller flere turneringer i år, og at hendes store mål nu er grand slam-turneringen Australien Open, der starter 15. januar i Melbourne.

Caroline Wozniacki David Lee
Foto: Shutterstock

Vi håber, at Caroline Wozniacki og familien får et dejligt nytår!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version