Skøn nyhed: Nu har Jenna og Albert solgt lejligheden

Jenna Bagge og kæresten Albert Rosin Harson har solgt deres lejlighed og har nu planer om at rykke ind et nyt sted.

Der er godt nyt fra danseren Jenna Bagge og hendes kæreste Albert Rosin Harson, for nu har de solgt deres lejlighed i Sydhavnen og er klar til at rykke ind et nyt sted.

Parret er i hvert fald så langt i processen, at de går og krydser fingre for salget, og de afventer nu bud på en anden lejlighed, der er salgsbetinget.

Det er ellers ikke længe siden, at parret kunne berette, at lejligheden var til salg, og parret er nu klar til at rykke ind i Carlsbergbyen i deres drømmelejlighed.

– Vi har lige skrevet under i dag, så vi har forhåbentligt solgt den, men der skal vist lige gå nogle hverdage eller bankdage, før den kan blive godkendt, siger Jenna Bagge glædestrålende til Se og Hør.

Forlovelse er på tale

Nu mangler det lykkelige par blot grønt lys fra banken og advokaten, før de kan rykke ind i den nye lejlighed, fortæller Jenna Bagge.

Danseren og hendes unge kæreste Albert Rosin Harson mødte hinanden som dansepartnere i ‘Vild med dans’ tilbage i 2020.

Nu er parret flyttet sammen, og det er næste skridt er op til den unge skuespiller, hvis han vil forloves med sin smukke kæreste, afslører hun.

I sin tid var det nemlig danseren, der spurgte, om Albert Rosin Harson var klar på at flytte sammen med hende, afslører hun.

Albert Rosin Harson Jenna Bagge
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Hvor er det bare skønt for Jenna og Albert!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version