Skøn nyhed: Sarah Grünewald skal giftes med kæresten

’Vild med dans’værten Sarah Grünewald er blevet forlovet med kæresten Ben Kaniewski, hvilket hun kom til at afsløre på et pressemøde.

Ikke nok med, at den snart står på en ny karrierevej for Sarah Grünewald, der har meddelt, at hun stopper som vært på ’Vild med dans’, så blomstrer lykken også i privaten.

Ved et pressemøde forud for årets sæson af ’Vild med dans’, kom hun til at afsløre, at hun kalder kæresten Ben Kaniewski for ”sin mand”, og det dækker altså over, at parret er blevet forlovede.

De to har dannet par igennem tre år og har faktisk været forlovet igennem halvandet år, fortæller den kønne TV-vært.

– Øh ja, altså vi er faktisk forlovede. For halvandet år siden gik Ben på knæ og friede til mig. Men det er der ingen, der ved, siger hun til BILLED-BLADET.

Beslutning er god

Det forlovede par har netop været på ferie sammen, men Sarah Grünewald har ikke afsløret mere om, hvornår brylluppet skal stå imellem de to.

Sarah Grünewald har været gift én gang tidligere med Rasmus Backhaus, som hun har sønnen Luis med.

Til gengæld er hun helt sikker på, at det er den rigtige beslutning, at der nu skal ske noget nyt efter 11 sæsoner af ’Vild med dans’.

Legen er god

Sarah Grünewald har kunnet mærke, at der skal ske noget nyt, og at det er vigtigt at stoppe, mens legen er god – hun glæder sig dog stadig til den sæson, der nu er på vej.

Hun forklarer, at ’Vild med dans’ først og fremmest har lært hende at stole på sig selv, hvilket uden tvivl har været en skøn erfaring.

Stort tillykke til Sarah Grünewald!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!