Slank Paprika Steen fortæller nyt om vægttab: Sådan går det nu

Skuespilleren Paprika Steen har tabt 12 kilo ved at have fokus på sund livsstil, og nu fortæller hun, hvordan det går med at holde den slanke linje.

Da Paprika Steen var i gang med indspilningerne til filmen ‘Toves værelse’ gik en prås op for hende, for hun indså, at hun ikke havde levet sundt nok.

I forbindelse med flere operationer havde hun nemlig været sengeliggende, og desuden havde corona gjort sit til, at hun ikke ligefrem var helt i vater.

– Jeg har smidt 12 kilo på et år eller sådan noget. Det har været corona, og jeg har været opereret nogle gange, så jeg var gået lidt i stå. Så jeg tænkte, nu må jeg, har hun tidligere udtalt til BILLED-BLADET.

Paprika Steen
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix

Hår var sat

Derfor endte hun med at tabe sig 12 kilo ved at leve sundere, og det har nu gjort, at hun står skarpere end nogensinde, da hun mødte op til premieren på ‘Den grænseløse’.

– Jeg har taget lidt på igen, men jeg har tabt mig meget. Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Jeg har det rigtig godt, og jeg har sat mit hår, siger Paprika Steen til Newsner Danmark.

Lige nu har Paprika Steen ikke noget arbejde på tapetet, og derfor er hun med egne ord lidt “kedelig” i tiden, men hun er på vej to TV-serier snart.

Ferie var tiltrængt

Netop filmen ‘Toves værelse’ var en hård film at lave, har Paprika Steen tidligere fortalt, og derfor ønsker hun heller ikke at spille den afdøde forfatter mere.

– Det var ikke rart. Vi optog den på 10 dage, og jeg var ikke i min bedste form. Der var stadigvæk corona, og jeg var lige opereret i hovedet og havde mere eller mindre sovet i halvandet år, har hun ærligt sagt til B.T.

Derfor kan det også være fint med pauser i den travle skuespillerkarriere, som hun altså har fået nu efter de seneste indspilninger.

– Det var ikke lige så hårdt, men ja jeg har haft godt af at holde ferie. Absolut. Det bliver hårdere med årene, siger hun ærligt.

Kur var simpel

Paprika Steen har tidligere understreget, at 2023 har været et skønt år for hende, for hendes søn blev uddannet, hun selv kom i form og kom ud af coronaårene.

Netop de år var nemlig hårde for en kvinde i hendes alder, men hun søgte glæden ved livet efter ‘Toves værelse’, og den simple kur har været reformertræning, ordentlig mad samt frisk luft.

Hvor er det bare skønne ord fra Paprika Steen!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Exit mobile version