Søren Østergaard giver ikke op efter diagnose: “Det bliver ikke Parkinsons, der lukker Zirkus Nemo”

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Skuespiller og komiker, Søren Østergaard, hvis navn har fået en særlig plads i danskernes hjerter, afslørede for nyligt, at han har fået konstateret Parkinsons sygdom.

Det kom frem i forbindelse med offentliggørelsen af hans portrætprogram, Søren Østergaard ​​– Manden i manegen’ som officielt blev sendt den 19. december 2023 på TV 2.

Siden da har han været mere åben omkring sin sygdom, og hvilke konsekvenser, det har haft for ham.

Han har blandt andet tidligere nævnt, at det til sidst var svært at skjule sygdommen, når han stod på scenen med rystende hænder.

Giver ikke op

Trods den udfordrende diagnose har han valgt at forblive urokkelig og fortsætte sit engagement i Cirkus Nemo.

For den 66-årige Søren Østergaard er Parkinsons ikke en hindring, der skal stoppe hans passion og dedikation til underholdning.

– Jeg kører på, så længe jeg gider og har kræfter til det. Det bliver ikke Parkinson, der lukker Zirkus Nemo, siger han til HER&NU.

Dronning Margrethe i “Zirkus Nemo”, 30/06 2023 Søren Østergaard Lisbet Lundquist. Foto: Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix

Parkinsons sygdom kan være en udfordrende tilstand, men komikeren nægter at lade den styre hans skæbne.

Til stor glæde for hans fans, er han altså fast besluttet på at fortsætte med at sprede glæde og latter, og Cirkus Nemo vil forblive et sted, hvor han kan dele sin unikke form for underholdning med publikum.

Rigtig god bedring til Søren Østergaard. Hjælp os gerne med at sende ham en opmuntrende hilsen i kommentarfeltet på Facebook.

Exit mobile version