Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sonny fra ‘Vild med dans’ deler lykkelig besked: Jeg skal giftes

Sonny Fredie-Pedersen afslører nu en kæmpe nyhed.

‘Vild med dans’ blev i år krydret med en god omgang erfaring, da Sonny Fredie-Pedersen blev tilføjet som en ekstra dommer.

Hans familie er nemlig en del af den helt store danseelite i Danmark og Sonny brød også selv igennem med sin søster Gigi.

Efterfølgende tog han turen til USA, hvor han i 13 år har boet på en ranch i Los Angeles få minutters kørsel fra Hollywood, hvor han ejer sit eget dansestudie.

Men selv efter så mange år i USA, så var interessen stadig stor omkring ham, da han vendte tilbage til Danmark, og det var særligt hans kærlighedsliv, som folk var interesserede i at høre mere om.

Det blev så endelig afsløret under optagelserne til ‘Vild med dans’, at det var danseren Nika Kljun fra Slovenien, som Sonny var kærester med.

Efter ‘Vild med dans’ sluttede, har der dog været stille i Sonnys lejr, men nu kommer han med en KÆMPE nyhed.

Artiklen fortsætter under billedet…

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hun sagde ja

Sonny kan nemlig afsløre, at han skal giftes! Samtidig er det ikke svært at se, at Sonny også gør sig som musiker, der har skrevet flere kærlighedssange.

– Vi gjorde det, skat. Min kommende kone, skriver han og fortsætter:

– I over et årti har du været mit livs sande kærlighed. Vi mødtes i starten af tyverne, og vi er så heldige, at vi får lov at blive voksne sammen.

– Du har gjort mig til den mand, jeg er i dag, skat. Jeg føler mig som den heldigste mand, når jeg ser ind i dine øjne, og når jeg føler din varme ved min side. Jeg kan slet ikke tro, at vi har et helt liv foran os med tid til at skabe en historie af kærlighed, oplevelser, historier og øjeblikke.

– De drømme vi har, de mål vi har, ved jeg, at vi vil opnå i kærlighedens navn. Vi ses på kirkegulvet, elskede. Elsker dig for evigt, Nika, skriver Sonny smukt på Instagram.

Til opslaget ses der øjeblikket, hvor Sonny går på knæ foran Nika, der græder af lykke i de smukke omgivelser i Fransk Polynesien.

Du kan se hans smukke opslag herunder, eller hvis du trykker HER.

Lad os ønske parret stort tillykke i kommentarsporet.