Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Sportsdirektør med skøn nyhed om Jonas Vingegaard: “Har haft en perfekt vinter”

For fans af den danske cykelstjerne er der nu godt nyt forude for den nye sæson.

I går startede Jonas Vingegaard sin nye sæson op. Sæsonpremieren for den danske stjernerytter blev dog noget anderledes end forventet, da vejret valgte at spille et puds med løbet O Gran Camiño. Her skulle rytterne starte med en enkeltstart, men ifølge B.T. blev løbet neutraliseret på grund af kraftig vind i området.

Det betød, at selvom rytterne kørte rute, så talte deres tid ikke med i det samlede klassement. Derudover kom de ikke ud på deres enkeltstartescykler, da de blev vurderet til at være for sårbare overfor de kraftige vindstød.

Men selvom sæsonpremieren ikke fik den optimale start, så er der i den grad positive ord om Jonas Vingegaard fra Team Visma-Lease a Bike.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Perfekt vinter

Jonas Vingegaard har de sidste to år i træk vundet Tour de France. Derudover blev han i efteråret nummer to i Vuelta a España, kun overgået af holdkammeraten Sepp Kuss, som han selvfølgelig ikke angreb.

Håbet er, at han kommer til at gentage succesen i det franske.

Ifølge Robert Wagner, der er assisterende sportsdirektør på Team Visma-Lease a Bike, har den danske cykelstjerne fået en rigtig god off-season.

– Vingegaard har haft en perfekt vinter. Jeg er meget informeret af trænerne. Han har trænet godt og er klar til at starte sæsonen, sagde Robert Wagner, der er assisterende sportsdirektør på Team Visma-Lease a Bike, til TV 2 Sport inden første etape.

Han omtaler Jonas Vingegaards form som lovende forud for sæsonen.

Det er ikke kun cykling, som Jonas Vingegaard har haft fokus på i sin off-season. Sidste år købte Jonas Vingegaard, der er et meget stort familiemenneske, et ekstra hjem sammen med hustruen Trine.

Det var for at de sammen kunne skabe en mere hjemlig følelse for datteren Frida, når Jonas Vingegaard rejser rundt med sin cykling. Dermed har de både hjemmet i Glyngøre, et hus i Frankrig og nu også hjemmet i Schweiz.

Nu hjælpes vi ad med at ønske Jonas Vingegaard held og lykke med sæsonen.